BRANN - LILLESTRØM 2–0

Brann Stadion: Serierunden var super for Brann, med seier på hjemmebane samtidig som medaljerivalene Molde og Sarpsborg 08 tapte sine kamper.

To runder før slutt har Lars Arne Nilsens lag hektet seg på kampen om sølv, bronse og det som kan bli en europacupgivende 4. plass.

SKADET: Kristoffer Barmen måtte gi seg halvveis mot Lillestrøm, grunnet nakkeproblemer. Også kaptein Vito Wormgoor skadet seg.
Tor Høvik

To skader, én karantene

Tre ting skaper likevel litt bekymring i Brann-leiren etter søndagens seier: Sivert Heltne Nilsen fikk sitt femte gule kort, og må sone karantene i den viktige bortekampen mot Strømsgodset. Kristoffer Barmen og Vito Wormgoor måtte begge gi seg med skade.

Kristoffer Barmen har startet de to siste kampene som spiss. Mot Lillestrøm kom han ikke på banen igjen til annen omgang, og ble erstattet av Torgeir Børven. Etter kampen ble det bekreftet at nakketrøbbel var årsaken.

– Det er en gammel nakkeskade han sliter med. Når nakken hans stivner til, har han ikke sjans, da er han ferdig, sier Nilsen.

Skuldersmerter

Kristoffer Barmen var synlig stiv i nakken da han forlot Stadion.

Vito Wormgoor ble plutselig sittende på gresset mens andre omgang pågikk. En fra før vond skulder hadde slått seg enda mer vrang, og førte til at kapteinen måtte gi seg.

– Han har fått skulderen ut av ledd. Det han gjort før, og det tar ikke så lang tid å bli bra, men det er smerter da.Han har spilt med store smerter og greide ikke mer i dag, sier Nilsen om Wormgoor.

Inn kom Jonas Grønner, som satte inn 2–0 og avgjorde kampen.

En trøst for dem som frykter Brann-skadene blir avgjørende for sesongutfallet, er at det nå er to uker til neste kamp, borte mot Strømsgodset.

– Jeg tror vi skal få dem klare til den kampen der, sier Nilsen om sine skadede spillere.