Johansen er for tiden klubbløs etter at kontrakten med Sandnes Ulf gikk ut i høst. I lengre tid har han hatt en dialog med TUIL om en retur til Tromsø.

Den ble nylig avsluttet, og Johansen jakter videre på ny klubb.

– Det blir ikke TUIL i denne omgang. timingen på en overgang passet ikke denne gangen. Men en eller annen gang skal jeg tilbake til Tromsø, sier Remi Johansen til iTromsø.

Hovedtrener Jonathan Hill i TUIL sier det er flere årsaker til at Johansen ikke ble TUIL-spiller i denne omgang.

– Det vi trenger er forsvarsspillere, både på back- og stopperplass. På midtbanen har vi god dekning. Hadde Remi bestemt seg tidligere ville han fått TUIL-kontrakt. Men i mellomtiden har ting skjedd hos oss, sier Jonathan Hill til iTromsø en halvtime etter at TUIL spilte sin første treningskamp for vinteren mot Bodø/Glimt. Et oppgjør som elitelaget fra Bodø vant 3–0.

– Har enda ikke spilt min beste fotball

Johansen forteller at han nå trener godt for å være klar når en ny klubb kommer på banen.

– Jeg er åpen for det meste. Man har jo ikke hatt mange skadefrie sesonger de siste årene, så jeg forstår godt at man er skeptisk. Folk og fe tenker vel at jeg er pill råtten, sier Johansen og ler.

Men han er alvorlig når det kommer til ønsket om å bevise at han fortsatt er en solid spiller.

– Jeg skal være så ærlig å si at man har vel vært hakket mer attraktiv tidligere i karrieren. Det er vanskelig når man har vært så mye skadet. Jeg føler enda at jeg ikke har spilt min beste fotball, sier Johansen som i mange år var en sentral brikke for TIL.

– Nå handler det om å finne noe som er attraktivt for meg og familien, sier Johansen på telefon fra Sandnes.

Nærmer seg Arntzen

Jonathan Hills jakt på nye spillere fortsetter med full styrke. Midtstopper Henrik Breimyr ble skadet underveis i kampen mot Glimt, og omfanget på skaden vil spille inn når klubben skal avgjøre om de skal tilby en kontrakt.

– Vi får se hva vi gjør der. Andreas Arntzen er også en spiller vi jobber for å få inn for å få dekning på høyrebacken.

Oppgjøret mot Glimt ble en todelt affære. I første omgang hang TUIL godt med, og gikk til pause med 0–0. Etter pause ble laget overkjørt.

– Vi hadde veldig god kontroll før pause, men bli mentalt sliten etterpå. Vi ga unge spillere sjansen etter pause. Jeg hadde blitt overrasket om forskjellen ikke hadde syntes mot et elitelag for spillere som i fjor spilte 4.-divisjon, sier Hill.