Olaus Jair Skarsem, som har vært i søkelyset til flere engelske klubber, har skrevet under på en treårskontrakt med RBK og tas samtidig opp i A-lagsstallen. Det skriver klubben på sine hjemmesider.

– Olaus er en spennende, ung trønder som vi har store forhåpninger til. Han skulle egentlig være med oss på treningsleir allerede i januar, men skader satt han litt tilbake. Nå har han fått vist hva som bor i han, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

19-åringen har trent med A-laget siden i sommer og fikk sin debut i cupseieren mot Åfjord i 2016.

Henter nederlansk trener

Det er ikke den eneste nyheten fra Brakka onsdag ettermiddag.

RBK har også offentliggjort at nederlandske Gert Heerkes er ansatt som ny assistenttrener for RBK 2. Han var sist hovedtrener for kinesiske Qingdao Red Lions og har erfaring fra klubber som Heracles Almelo Willem II og FC Veendam.

– Herkees har stor erfaring på et ekstremt viktig område for oss. Spesielt når det kommer til å jobbe med ungdommer i vekst og modning. Vi har store forventninger til å få ny kompetanse fra et land som det er naturlig for oss å sammenligne oss med når det gjelder spillerutvikling og spillestil, sier sportslig leder Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.