1) «Ulven»

Slobodan Vuk fikk sin første start for sesongen og kvitterte med scoring etter kun 11 minutter med en frekk dobbelttunnel på stopper Vadim Demidov og keeper Mande Sayouba. Han var nær ved å score igjen etter 32 minutter og burde virkelig ha satt inn 2–0 etter 42 minutter. Forsøkte en ny tunnel på Sayouba, men det gikk ikke. Konstant uromoment på topp og kom til enorme sjanser.

2) Keepersituasjonen

Førstekeeper Gudmund Kongshavn ble skadet etter kun to minutter, mens Filip Loncaric fortsatt er langt unna å spille fotball. Er 21 år gamle Jacob Karlstrøm god nok og erfaren nok til å vokte buret? Om Kongshavn er lenge ute er fjerdekeeperen, 18 år gamle Erlend Jacobsen, nestemann på lista om ikke keepertrener Otto Fredrikson (36) må gjøre nok et comeback i år som i fjor. Har TIL god nok keeperdekning om Kongshavn viser seg å være lenge ute?

3) Elendige borteåpninger

Nok en gang fikk TIL en fryktelig start på bortebane. Mot Start kom første målet etter seks minutter og minuttet senere sto det 2–0. Mot Molde scoret Etzaz Hussain i det 22. og 29. spilleminutt, mens mot Stabæk var kampen kun to minutter gammel før «Gutan» havnet under. Hva er det som gjør at TIL «alltid» havner under på bortebane? Hva må TIL for at spillerne er «skrudd på» fra start når de spiller på fremmed gress?

4) Første bortepoeng

TIL har slitt på bortebane, men vært gode hjemme i år. Dermed var det knyttet store forventninger til hva «Gutan» kunne levere borte etter to bunnsolide hjemmekamper. Kalddusjen etter to minutter kunne minne om et nytt mareritt på bortebane, men Vuk sørget for en kjapp utligning, og TIL dro i land poenget. De siste minuttene gjorde «Gutan» et defensivt grep med Vuk ut og Landu-Landu inn for å trygge poenget. Til tross for den mer defensive formasjonen mot slutten av kampen, var faktisk «Gutan» nærmest tre poeng. Likevel har kanskje Simo Valakari og spillerne nå kvittet seg med «bortespøkelset». Nå venter to hjemmekamper før «Gutan» skal ut i ny bortekamp, og årets første bortepoeng er noe å bygge videre på for selvtilliten.

5) Én eller to spisser

TIL startet med to spisser på topp; Runar Espejord og Slobodan Vuk. Er dette formasjonen å gå med? Det fungerte tidvis veldig bra, men spillere som Daniel Berntsen og Gjermund Åsen måtte lengre ned i banen for å gjøre plass for de to på topp, som igjen gjorde at de ble litt mindre involvert fremover i banen for å ta mer defensivt ansvar. To spisser vil også åpne for Mushaga Bakenga. «Mush» var ubenyttet reserve, «Ulven» viste scoringsform, mens TILs lokale spissjuvel denne gangen måtte tusle målløs av banen.