Tottenham — Aston Villa 0-1

Formspissen Christian Benteke sørget for at nedrykkstruede Villa fikk med seg tre meget viktige poeng hjem fra London. Målet belgieren scoret etter 35 minutter var hans åttende på seks kamper.

Målet skulle vise seg å bli kampens eneste. Aston Villa fikk Carlos Sánchez utvist med to gule kort på overtid, men det var kun et lite Skår i gleden. For seieren betyr at laget nå har seks poengs klaring ned til nedrykksplassene.

Snudde til seier

Også Leicester kunne juble for tre uhyre viktige poeng lørdag. Borte mot West Bromwich utlignet midtstopper Robert Huth til 2-2 etter 82 minutter. Og på overtid ble James Vardy den store helten da han satte inn seiersmålet.

Leicester er fortsatt helt sist på tabellen. Men opp til Hull på trygg grunn er det nå kun tre poeng, etter at Hull tapte 0-2 i Southampton. Mål av James Ward-Prowse og Graziano Pellé sørget for at Steve Bruce' mannskap fortsatt er i trøbbel.

Kjapt hat trick

Kun poenget over Hull befinner Sunderland seg. Mot Crystal Palace var et mørkt kvarter etter pause nok til at det endte i et flaut 1-4-tap. Gjestene fra London scoret alle målene sine mellom det 48. og 63. spilleminutt. Først ved Glenn Murray, så scoret Yannick Bolasie et ekte hat trick på elleve minutter. På overtid satte Connor Wickham inn trøstemålet.

Også i oppgjøret mellom West Ham og Stoke kom det mål på overtid. Vertene så ut til å gå mot tre poeng etter en tidlig scoring av venstreback Aaron Cresswell, men på overtid utlignet Mauro Arnautovic for Stoke. (©NTB)