RANHEIM-SANDNES ULF 1–0

Den tidligere TUIL-spilleren Tomas Kristoffersen som gikk til Sandnes Ulf foran årets sesong, spilte sin hittil viktigste kamp for året, da Ranheim sto på motsatt banehalvdel i kampen om opprykk til eliteserien.

På sentral midtbane spilte han sammen med tidligere TIL-spiller Remi Johansen. De to spilte samtlige 90 minutter, men greide ikke forhindre at Ranheim, med en annen tidligere TIL-spiller, Mads Reginiussen, på laget, vant kampen 1–0, etter en scoring av Mats Lillebo i kampens 77. spilleminutt.

JUBEL: Mats Lillebo jubler for scoring, mens Remi Johansen fortviler i forgrunnen.
Alley, Ned / NTB scanpix

Mjøndalen vant 3–1 mot Ullensaker/Kisa dagen før, så da er det Ranheim og Mjøndalen som skal spille om muligheten til å møte laget som ender på kvalikplass i eliteserien, i en avgjørende kamp om å spille eliteseriefotball i 2017.

Tomas Kristoffersen har vært fast på laget og endte på 30 kamper og fem mål i sin første sesong i Sandnes Ulf-drakten. Remi Johansen, som kom fra Brann før sesongen, har vært noe plaget med skader, og står med 19 kamper og ingen nettkjenninger for klubben.

Dermed blir det i hvert fall ett år til på nest øverste nivå for Kristoffersen og Johansen, mens Mads Reginiussens drøm om å spille eliteseriefotball, lever videre.