United så ut til å cruise inn 1-0-seier borte mot Anderlecht i den første av to kvartfinalekamper i Europaligaen.

Men ut av det blå, med fem minutter igjen av kampen, utlignet hjemmelaget. Dermed er det full spenning foran returmøtet på Old Trafford kommende torsdag.

Jose Mourinho ergrer seg grønn over at United ikke vant kampen, og det med flere mål. For dette var en kamp som United hadde god kontroll på.

– Hvis jeg var United-forsvarer ville jeg vært veldig skuffet over angrepsspillerne våre. De må klare å avgjøre kamper, noe de ikke gjorde. Resultatet burde vært mye bedre, og vi kan bare skylde på oss selv. Vi hadde en enkel oppgave I 2. omgang, men vi hadde ikke killerinstinktet foran mål, sier en frustrert Mourinho.

– Bidro ikke nok

Både Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rashford, Henrikh Mkhitaryan, Jesse Lingard og Anthony Martial får unngjelde.

– De bidro ikke nok. Man er nødt til å spille med mer seriøsitet, sier Mourinho.

– Vi mistet ballen for mange ganger, kontringer stanset opp på grunn av dårlige berøringer og dårlige avgjørelser. Det ga Anderlecht sjansen til kontringer – heldigvis var forsvarsspillerne i stand til å løse problemene, sier han.

Chelsea neste

Michael Carrick var enig med manageren sin på pressekonferansen.

– Det er frusterende. Vi hadde kontroll, men ble sløve. Vi er nødt til å avgjøre slike kamper. Vi burde ha vunnet kampen. Anderlecht hadde én sjanse og scoret, sier midtbanespilleren.

– Men vi ligger fortsatt godt an, og forhåpentlig går vi videre, sier han.

Før Europaliga-returen får United besøk av serieleder Chelsea i Premier League søndag. United er på 5. plass i ligaen og trenger desperat poeng for å ende blant de fire beste, som gir plass i Champions League.