Urædd–Sandviken 0–4 (0–1)

Selv om Sandviken har scoret i samtlige kamper i år, er de ikke kjent for å score bøttevis med mål. På de åtte første kampene, er det kun mot Avaldsnes de har fått mer enn ett mål. Mot Urædd løsnet det endelig for Sandviken.

— Det er veldig viktig at vi scorer mange mål. Vi hadde problemer med det i fjor, og har hatt det i år. Så at vi nå får uttelling er veldig bra. Flere mål er alltid bra, sier en fornøyd trener Øyvind Nordtveit.

Nå håper treneren at det ikke bare blir med denne kampen, men at laget kan bli like målfarlig i her kamp.

— Jeg håper på det. Vi jobber med å bli mer målfarlig hver dag, og har det som et klart delmål. Vi skal score mer, og jeg håper vi fortsetter med det, sier treneren.

Fryktet kampen

Ekstra gledelig for treneren var antall målscorere. På fire mål, var det fire ulike jenter som fikk navnet i målprotokollen.

— Det er veldig viktig. Og at vi får tre spillemål er veldig kjekt.

Motstanderen er ikke det mest fryktede laget i serien. Urædd ligger klart sist med null poeng på de første ni kampene. Men treneren innrømmer at han fryktet laget før kampen.

— Det er slike kamper man frykter på forhånd. Det forventes at man skal vinne borte mot et lag med kniven på strupen, sier Nordtveit.

To nye talenter inn

Etter ni kamper, og sjetteplass på tabellen er treneren fornøyd med troppen sin. Hvis ikke det dukker opp noe veldig spesielt, blir det lite forandringer i troppen.

— Det kommer kanskje inn noen talenter, men ikke noe mer enn det.

For øyeblikket ligger det an til i hvert fall to talenter inn i troppen. Madeleine Veivåg fra Austevoll begynner på Tertnes Toppidrettsgymnas. Sammen med Hedda Stokkeland fra Fortuna, kan hun bli Sandvikens nye fjes i løpet av sommeren.

— Madeleine er ett talent som har trent med oss. Det kan dukke opp flere spillere, men det er tvilsomt, sier Nordtveit.