21 år gamle Sondre Liseth fra Hjellestad har imponert for Nest Sotra i 1. divisjon i år. Ifølge Bergensavisen er spissen i samtaler med to eliteserieklubber om en overgang i vinter.

Etter det avisen kjenner til er han i dialog med både Brann og nyopprykkede Mjøndalen. Bergens Tidende er også kjent med interessen fra begge klubbene.

– Det er stor interesse for Liseth, han er kanskje den mest attraktive spilleren i 1. divisjon akkurat nå, sier spillerens agent, Mikail Adampour i Tempo Sports Group til BT.

Han legger til:

– Det neste steget han tar blir viktig for ham. Det viktigste er at han kommer til en klubb som kan gi ham spilletid og tillit på høyest mulig nivå. Spilleren ønsker en rask avgjørelse.

Mjøndalen-trener Vegard Hansen sier at han er en interessant spiller for dem, men vil ikke bekrefte at de har vært i en dialog med spilleren.

Nest-Sotra sliter økonomisk, og kan være i ferd med å selge både Liseth og spisskollega Alexander Dang. Sportssjef Arve Haukeland innrømmer at det er en del aktivitet rundt spissene, men vil ikke kommentere om det har kommet bud.

Liseth har spilt 27 av kampene i år - 17 av dem fra start. Han har scoret åtte mål for laget som kom på sjetteplass i 1. divisjon. Han har tidligere spilt for Fana og Gneist.