LERKENDAL (adressa.no): Det er ingen tvil om hva gruppen som hadde møtt opp på dagens RBK-trening ønsket å formidle da de møtte opp med et stort banner på Lerkendal. Supporterne tok seg opp på Øvre Øst-feltet der Kjernen holder til for å feste banneret med denne påskriften:

«Ingen ære, ingen skam».

Misfornøyd med styrets avgjørelse

Dette med klar hentydning til styret og det sportslige apparatet i kjølvannet av torsdagens styremøte. Ingen av dem adressa.no møtte utenfor Lerkendal ønsket å uttale seg på trykk, men det var ingen tvil om hvorfor de møtte opp på den siste treningen foran Lillestrøm-kampen 2. pinsedag.

— Vi ønsker å vise vår misnøye med Perry og Erik Hoftun, men nå også styret som lot dem fortsette, sier en av dem til adressa.no.

Ført bort av vakter

Gjengen på rundt 20 personer tok seg inn på Kjernens seksjon på stadion og hang opp banneret slik at spillere og ledere kunne se det. Etterpå ble de ifølge seg selv stående og se på, før vakter kom for å føre dem bort.

Hele opptrinnet skal ha skjedd udramatisk.

— Først og fremst vil jeg si at vi har Norges beste supportere. De skal ha lov til å ytre seg slik de ønsker og vi har ikke noe problem med det, sier Rosenborgs organisasjonsleder Trond Alstad til adressa.no.

Han understreker at supporterne ble fulgt bort på grunn av at treningen var lukket for publikum og presse.

Banner tatt ned etter treningen

Supportergjengen ble derfor stående utenfor gjerdet på den ene kortsiden for å vise at de var tilstede, uten at det forekom noen for form protest.

Banneret hang ved siden av måltavlen under hele treningen, før vakter tok det ned klokken 13.20, 20 minutter etter økten på Lerkendal-gresset var avsluttet.