– Kristoffer Haraldseid får trolig sin debut, og det samme kan skjef med Erling Knudtzon. I tillegg har vi med Martin Bjørnbak, som debuterte mot CSKA Moskva, sier Moe til Rbnett.

De øvrige nykommerne skal fortsatt vente litt før de spiller kamp. Fredrik Sjølstad er i trening og snart klar for fullt. Eirik Ulland Andersen har gjort et inngrep i lysken og skal tilbake i fysisk trening neste uke.

Hestad, Eikrem og Forren står over

Profiler som Magnus Eikrem og Eirik Hestad skal hviles på grunn av smårusk.

– De har spilt bra i de første kampene. Nå har vi trent hardt og mye, og derfor vil vi fordele belastninga litt slik at det ikke blir slitasje på de mest sentrale spillerne, forklarer Moe.

Vegard Forren er heller ikke med i troppen. Grunnet private årsaker skal midtstopperen spille for Molde 2 mot Hødd lørdag i stedet for mot Kristiansund fredag.

Kan debutere: Tidligere Hsugesund-spiller Kristoffer Haraldseid (t.h.) er med mot Kristiansund i kveld. Det er ikke tidligere Strømsgodset-spiller Eirik Ulland Andersen (t.v.), som har gjort et inngrep i lysken.
Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Lover angrepsfotball

Erling Moe forventer at det som alltid blir en tøff batalje mot KBK.

– Det er alltid vanskelig å møte slektningen vår fra nabobyen. Målet vårt er at det skal smelle litt når vi går utpå, det skal ytes skikkelig i denne kampen. Selv om vi er tidlig i oppkjøringa, har vi alltid et sterkt ønske om å vinne mot Kristiansund, sier Moe.

Han lover at Molde-spillerne skal angripe på Aker stadion.

– Vi skal sette på turboen i mellomrommet og bakrommet, vi vil spille fotball som er rettet framover i banen. Når det ikke går, skal vi flytte på ballen slik at motstanderne må bevege seg til det oppstår hull vi kan utnytte. Slik er filosofien vår fortsatt. Samtidig må vi være kompakte og aggressive uten ball, enten vi står høyt eller lavt, sier Moe.

Kampstart klokka 18

Kampstart på Aker stadion er klokka 18. Du kan følge tekst-live fra kampen på Rbnett. Oppgjøret vises også på Eurosport.