Noen var mer misfornøyde enn andre etter fredagens trekning av gruppespillet i neste års VM i Brasil.

Spesielt misfornøyd var engelskmennene, som mener de har havnet i en meget tøff gruppe.

— Det er en tøff gruppe. Vi har trukket nesten to VM-favoritter i Italia og Uruguay, men om vi er godt forberedt har vi en sjanse, sa Roy Hodgson via det engelske fotballforbundets twitterprofil.

Englands midtbanespiller Jack Wilshere var heller ikke kjempefornøyd, men Arsenal-profilen har likevel troen på avansement - og mer til.

«Tøff gruppe ... Men hva så? Om vi skal vinne, må vi møte de beste lagene uansett», skrev Wilshere på Twitter.

Tidligere landslagsspiller og Chelsea-assistent Ray Wilkins frykter Luis Suárez mest av alle. Han tror uruguayaneren vil få noen ekstra harde taklinger mot seg i mai.

— Luis Suárez kommer til å få en tøff avslutning på sesongen. Jeg må kanskje snakke litt med John Terry, sa Wilkins til Sky Sports med glimt i øyet.

Brødreduell og bosnisk jubel

Men alle var ikke like misfornøyd som engelskmennene. En spiller som på Twitter virket å være kjempehappy med trekningen, var Ghanas Kevin Prince Boateng. Schalke-spilleren møter nemlig sin halvbror Jerome Boateng når Ghana møter Tyskland.

«Bror, det er på tide igjen, så vakkert er livet! Jeg kan ikke vente!», skrev Prince Boateng på sin twitterprofil.

«Jeg er så glad for at jeg får spille mot min bror og Ghana igjen», var lillebror Jeromes melding.

Også Bosnias keeper Asmir Begovic var fornøyd med trekningen. Spesielt fordi landet hans får spille sin åpningskamp på æreverdige Maracana i Rio de Janeiro.

«Det kribler i magen etter trekningen. Åpningskampen på Maracana! Jeg ser veldig frem til store øyeblikk! Let's do it!», tvitret Stoke-keeperen.

Landsmann Edin Dzeko er selvsagt helt enig.

«Det vil bli helt fantastisk å spille vår første VM-kamp noensinne på Maracana. Jeg kan ikke vente. Go Bosnia», tvitret den bosniske goalgetteren.

- Belgia er favoritter

Belgia havnet i gruppe med Algerie, Russland og Sør-Korea, og vil dermed være store favoritter til å ta seg videre til sluttspillet. Det mener også kaptein Vincent Kompany.

«Belgia, Algerie, Russland og Korea. Interessant, men også vanskelig fordi vi er store favoritter. Neste runde er et must», tvitret Manchester City-stopperen.

Også landsmann Steven Defour var fornøyd.

«God trekning», konstaterte han på sin profil.

Tysklands Mesut Özil var på sin side svært fornøyd med å møte sine gamle lagkamerater fra Real Madrid.

«Hei Cristiano, Pepe og Coentrao. Jeg gleder meg til å se dere i Brasil», tvitret Arsenal-spilleren.

Optimistiske amerikanere

De amerikanske spillerne var også i godt humør etter trekningen. Det til tross for at de havnet i en knalltøff gruppe sammen med Tyskland, Portugal og Ghana.

«Alle kamper er vanskelige i VM, men vi har en sjanse til å gå videre», tvitret keeper Brad Guzan.

«Let's do this! Jeg kan ikke vente til VM, skulle ønske det startet i morgen», skrev landsmann Sascha Klijestan på nettstedet, mens lagkamerat Aron Johansson fulgte opp med denne korte meldingen:

«Sexy gruppe.»

En som er klar for å møte de optimistiske amerikanerne, er Ghanas Asamoah Gyan. Han siterte nylig avdøde Nelson Mandela.

«Det ser alltid umulig ut helt til det er gjort #NelsonMandela. #Brazil2014 her kommer vi! Det kommer til å bli en heit sommer», tvitret Ghanas spydspiss.

Spent før storoppgjøret

Det mest oppsiktsvekkende med fredagens trekning, var definitivt at vi allerede på mesterskapets andre dag vil få en reprise av fjorårets finale. Spania møter Nederland, og forrige gang det skjedde var midtbanekriger Nigel de Jong i sentrum. Han synes neste års pulje ser spennende ut.

«Spennende gruppe. Jeg ser frem til vår første kamp», skrev nederlenderen på Twitter.

Hans motstander fra Spania, Andrés Iniesta, reagerte på samme måte.

«Spennende gruppe å starte VM i. Kom igjen!», skrev midtbaneeleganten fra Barcelona på sin twitterprofil.