Den polske keeperen er så å si klar for Arendal, som rykket ned fra 1. til 2.-divisjon i fjor, etter de endte sist (16.-plass) med kun 21 poeng på 30 kamper.

- Jeg har ikke signert, men har et tilbud på bordet som jeg vurderer. Det er noen små ting som gjenstår, men sannsynligvis signerer jeg om noen dager. De ønsker meg og det er nært, så 80-90 prosent sikkert er det nå, sier Grzegorsz Flasza til iTromsø.

Ønsket i TUIL

Polakken som stod 21 kamper for TUIL sist sesong, og var lagets klare førstevalg, var naturlig nok ønsket med videre i Tromsdalen.

- De ringte for sent og kunne ikke gi meg kontrakt før i mars. Jeg sa til Gaute (Helstrup, trener) at jeg ikke kan vente så lenge, sier 29-åringen.

Dermed tar han nå steget ned en divisjon.

- Jeg vil selvfølgelig spille i 1.-divisjon og TUIL er jo der, men Arendal vil tilbake, og det kommer de til å klare. Det er ny stadion, stor optimisme og et bra lag, sier Flasza.

Besto testen

Fredag hadde han medisinsk test med Arendal, som han bestod.

- Det gikk bra, men jeg kjenner at jeg ikke et 100 prosent ennå. Muskelen er litt for svak, så det vil ta noen uker før jeg er helt tilbake. Jeg må trene meg opp, for jeg kjente det etter en 45 minutters økt i dag, at jeg ikke er helt klar ennå. Han pådro seg en meniskskade i oktober og mistet sesongslutten for TUIL, men nå som han er nesten helt tilbake, er han klar for å signere en ettårskontrakt med Arendal, trolig like over helga.

- Hvis jeg signerer og det går bra, skal vi diskutere en lengre avtale i sommer, forteller den polske keeperen.