Den spanske fotballstorheten Atlético Madrid får ikke signere nye spillere i sommerens overgangsvindu.

Det ble klart etter at Idrettens voldgiftsrett (CAS) i Lausanne torsdag avviste klubbens anke i overgangssaken.

Langer ut mot avgjørelsen

Atlético Madrid ble sammen med byrival Real Madrid ilagt overgangsforbud for de to neste overgangsvinduene i januar 2016. Bakgrunnen var overtredelse av reglementet rundt signering av spillere under 18 år.

Begge klubbene anket straffen til Det internasjonale fotballforbundet (FIFA), uten å få medhold der. Dermed ble saken anket videre til Idrettens voldgiftsrett (CAS). Real Madrid fikk allerede i desember sin straff redusert til å omfatte kun ett overgangsvindu.

For Atlético Madrid har det tatt lengre tid å komme frem til en endelig avgjørelse. Torsdag bekrefter den spanske klubben selv at den ikke har fått medhold i CAS.

I en uttalelse omtaler den spanke klubben avgjørelsen som «urettferdig» og hevder den påfører klubben «uopprettelig skade».

– Vi anser at avgjørelsen om å støtte forbudet mot å registrere spillere for et nytt overgangsvindu utgjør en ulempe og en diskriminerende handling mot vår klubb, siden straffen i en lignende sak nylig ble halvert, heter det videre med referanse til Real Madrids sak.

Kan gi Griezmann-trøbbel

Utfallet kan få store konsekvenser for flere klubber. Spanske og britiske medier har spekulert i at Atlético Madrid skal være villig til å selge den franske spissen Antoine Griezmann til Manchester United i sommer. Som erstatter skal landsmannen Alexandre Lacazette være høyaktuell.

Nå synes det usannsynlig at overgangene vil finne sted. Ifølge SkySports har nå Manchester Uniteds interesse for Antoine Griezmann kjølnet.

– Uniteds nye holdning kommer noen timer etter at Atletico hadde fått deres anke avvist, melder nettstedet.

Hverken Real Madrid eller Atlético Madrid fikk signere nye spillere i januarvinduet.

(©NTB)