Ifølge det lokale brannvesenet skal det ha vært fire andre personer i bilen, inkludert en ti måneder gammel baby, skriver avisen Bol Noticias.

– Bilen veltet og ble nesten totalskadet. Den lå 20-30 meter utenfor veien. Bilen kjørte fort og mistet kontrollen, sier en politibetjent ifølge avisen.

Ingen ble alvorlig skadet i ulykken, som skjedde i delstaten Alagoas, men Marta skal ha blitt veldig skremt.

– Hun var nervøs på grunn av babyen som var i bilen, men alle har det bra. En ung man klaget over smerter i tommelen, og Marta hadde litt smerter i den venstre skulderen, men ikke noe alvorlig, sier betjenten.

Bilen ble totalvraket

Marta spiller for tiden i Malmö-klubben FC Rosengård, som spiller i den svenske eliteserien for kvinner.

Overfor Expressen bekrefter FC Rosengårds direktør Klas Tjebbes ulykken:

– Bilen har tydeligvis blitt totalvraket, men ingen har kommet til skade. Hun fikk forlate sykehuset nesten med én gang. Hun har det bra og er på vei til landslagssamling, sier han.

Marta er en av de mest profilerte kvinnelige fotballspillerne i historien og har vunnet Gullballen – også kalt FIFA World Player of The Year – prisen for årets beste kvinnelige fotballspiller – hele fem ganger. Sist i 2010. PS! I april i år var Marta i samtaler med den norske klubben Avaldsnes om en potensiell overgang, men hun endte i stedet opp i Sverige.