Midtbanespilleren Amer Ordagic (25) fra Bosnia er på vei bort fra Brann etter én sesong i klubben.

Det bekrefter spillerens agent, Sanel Pajic.

– Vi har vært i samtaler med Brann og Amer har fått mulighet til å finne seg ny klubb. Vi jobber med saken, uttaler Pajic til Bergens Tidende.

– Det er konkret interesse rundt spilleren, sier agenten videre, og legger til at det spesielt gjelder én klubb i utlandet.

ETT MÅL: Amer Ordagic scoret mot Start på Stadion i august. Her gratuleres han av Gilli Rólantsson.
Hommedal, Marit / NTB scanpix

Kom for et år siden

Amer Ordagic ble hentet til Brann før jul i fjor. Da var tanken at han skulle erstatte Fredrik Haugen, som var ventet å forlate Brann. Tross interesse fra inn- og utland valgte Haugen til slutt å skrive ny kontrakt med Brann. Det endret situasjonen for Ordagic, som aldri greide å etablere seg på Brann-laget.

Fra nyttår ville han fått en ny midtbanekonkurrent i Kristoffer Løkberg, som går til Brann fra Ranheim.

Allerede i sommer var det aktuelt at Ordagic skulle reise videre fra Brann.

– Jeg ønsker å bli, men du vet aldri i fotball, sa Ordagic den gang.

Ordagic spilte fem kamper fra start i årets eliteserie og ble byttet innpå tre ganger. Han scoret ett mål for Brann. I cupen ble det fire kamper fra start.

Spillerens kontrakt varer ut 2020. Dersom Ordagic ikke finner seg ny klubb, blir han dermed å se i Brann også neste år.

BT har ikke lykkes i å få en kommentar til denne saken fra Branns sportssjef Rune Soltvedt.

VINTERSIGNERING: Amer Ordagic kom til Brann før årets sesongoppkjøring og poserte i vannet under lagets treningsleir på Gran Canaria i januar.
Bjørn Erik Larsen

Dette er Brann-status

Tidligere i uken har BT meldt at den islandske backen Vidar Ari Jónsson og Deyver Vega fra Costa Rica også kan lete etter ny arbeidsgiver for neste år. Fra før er det kjent at Peter Orry Larsen, Daniel Braaten og Ruben Kristiansen ikke fortsetter i Brann etter årets sesong. Det gjør derimot superveteran Azar Karadas, som har fått ny ettårskontrakt.

Om keeper Samuel Sahin-Radlinger blir med videre, er ikke avklart. Østerrikeren har vært på lån fra Hannover 96 denne sesongen.

  • Hør Ballspark-podkasten med Erik Huseklepp: