Branns utleide back, Vidar Ari Jónsson (24), blir trolig værende i den islandske klubben FH. Den nåværende utlånsavtalen fra Brann løper ut om et par uker, men BT vet at klubbene er i samtaler om å forlenge avtalen.

BT har vært i kontakt med FHs klubbleder, Birkir Johansson, som ikke har ønsket å kommentere saken. Det samme gjelder Vidar Ari Jónssons agent, tidligere Brann-spiller Bjarki Gunnlaugsson, og Branns sportssjef, Rune Soltvedt.

Vidar Ari Jónsson ble hentet til Brann før fjorårssesongen, men har aldri greid å spille seg til fast plass på laget over tid. Da Brann også fikk et problem med den såkalte utenlandskvoten, der maks ni spillere kan være utviklet utenfor norsk fotball, ble løsningen for klubben å låne ut Jónsson.

Vidar Ari Jónsson hadde en drøm om å spille VM for hjemlandet i sommer, men uten spill for Brann ble det for vanskelig å skvise seg med i Island-troppen. Backens kontrakt strekker seg ut neste år.

For øvrig har en annen Brann-back, Ruben Kristiansen, fått et nytt kontraktstilbud fra klubben, melder BA. Før jul, da det også pågikk samtaler, klarte ikke Brann å resignere Kristiansen.