MARBELLA: Lørdag ettermiddag landet Brann på flyplassen i Malaga. Derfra tok laget seg til Marbella, hvor de skal tilbringe den neste uken på «kampleir».

Det er uten nøkkelspillerne Daniel Braaten (35) og Ruben Kristiansen (29). Førstnevnte veteran er hjemme grunnet sykdom i familien, men er uansett ikke kampklar, grunnet en lårskade. Ifølge Brann er det uavklart om Braaten vil reise til Marbella senere i uken, eller bare trene hjemme.

For Ruben Kristiansen skyldes forfallet til leiren at samboeren er høygravid.

Den unge midtbanespilleren Halldor Stenevik (17) er heller ikke med til Marbella, fordi han er opptatt med U-landslagsspill for Norges G18-lag, som for tiden er på La Manga litt lenger nordøst i Spania.

Noen unge talenter er det likevel å se på Brann-leiren: Kantspilleren Marius Bildøy (17), midtstopperen Nicholas Marthinussen (17) og målvakten Emil Harloff (18), til vanlig Fjøra-spiller, er alle med på tur.

Brann skal spille to kamper i Spania den neste uken. Tirsdag venter det ungarske elitelaget Ferenc Puskas Akademia og fredag Sarpsborg 08 - laget som er stappet med bergensere og nylig sikret seg eks-Brann-spiller Kristoffer Larsen.

BT vil følge begge Brann-kampene under leiren direkte.

Se høydepunktene fra Brann - Viking Skålevik, Børven og Koomson sikret årets første seier.
Ballspark etter treningskampen Se kommentarer og analyser etter kampen.