Denne uka har RBK så smått begynt treningene igjen etter ferien. 11 spillere var til stede på «tjuvstarten» - den aller første treningen i Abra-hallen mandag. Der var ikke Nicklas Bendtner.

Men dansken vil heller ikke være på plass når RBK offisielt starter sesongoppkjøringen mandag 15. januar.

Årsaken er at dansken har fått innvilget ekstra ferie, og vil først slutte seg til resten av laget når RBK reiser på treningsleir til Gran Canaria 20. januar.

«Ikke særbehandling»

Likevel insisterer trener Kåre Ingebrigtsen på at det ikke handler om å særbehandle stjernen.

– Han følger resten av laget. Det eneste er at han har bittelitt flere dager. Han har holdt på en halv sesong lenger enn de andre, så det er ikke noen særbehandling, sier Ingebrigtsen til VG.

I Chile

For den som følger Nicklas Bendtners konto på Instagram, har fotballstjernen dokumentert at han virkelig har fått se seg rundt om i verden etter at RBK-spillerne fikk julefri.

Først var han på ferie med kjæresten Natasja Madsen på Maldivene. Så gikk ferden videre til Tyrkia. Dansk presse spekulerte vilt i om en overgang til Konyaspor var nært forestående etter at danske Se & Hør publiserte et bilde av Bendter i det han var i ferd med å boarde et fly til Istanbul.

Bildene på Instagram viser at turen til tyrkia handlet om nyttårsfering. De siste storyene og bildene på Bendtners instagram-konto ser ut til å være publisert fra Chile.