Natt til tirsdag landet amerikanske Alyssa Giannetti på Flesland. Etter en trening med Arna-Bjørnar tirsdag, voktet hun målet i en treningskamp mot juniorlaget onsdag. Trener Morten Røssland ble imponert over det han så, og fredag signerte hun kontrakt med klubben.

— Vi ble trygg på henne tidlig. Hun er utadvendt og treningsvillig, og har gode verdier og står for en god treningskultur, sier Røssland.

Etter å ha vurdert 13 ulike keepere kan endelig Røssland avslutte jakten, og selv om ingen poeng er delt ut enda, er han trygg på at hun har det de ser etter.

— Hun er teknisk god med beina, og en god igangsetter, sier han.

Håper på ny signering snart

Spillere som kommer utenifra må bidra inn mot lagets ungdomsakademi. Derfor er det ikke bare viktig for Arna-Bjørnar å finne de rette spillerne, men også de rette personlighetene.

Damelaget reiser på treningsleir til Barcelona på tirsdag. Planen var egentlig at Giannetti skulle bli med der og vise seg frem. Nå reiser hun i stede på treningsleir som en del av laget. Med seg på turen kommer det en annen prøvespiller, som Røssland håper å signere.

— Hun kommer til byen i kveld, og blir med oss til Barcelona. Vi håper hun viser seg å være god nok, så satser vi på å signere henne så fort som mulig.