ARENDAL - BRANN 0–0

La Manga (BT): Et rutinert Brann-lag spilte en svak treningskamp mot Arendal i Spania lørdag. Azar Karadas, Jonas Grønner, Torgeir Børven, Ruben Kristiansen og Steffen Skålevik var blant dem som spilte 0–0-kampen.

Etterpå var Brann-trener Lars Arne Nilsen svært lite villig til å snakke med pressen. Overfor Bergensavisen gjorde Nilsen det klart at han satte av 20 sekunder til intervju. Etterpå lot han seg intervjue av BT.

– Hva synes du om denne kampen?

– Den var helt grei. Grei trening.

– Er det urovekkende ikke å vinne?

– Nei.

– Hvorfor det?

– Nei, jeg sier det, det er ikke farlig. Vi møtte et godt lag.

– Men dere stilte et godt lag også?

– Ja. Og vi spilte helt ok.

– Er det hele oppsummeringen?

– Ja. Det var grei trening, god gjennomføring med mange folk i nye posisjoner og mye unggutter. På slutten måtte vi inn med folk i uvante posisjoner. Det var helt greit og god trening.

– Med tanke på all rutinen du hadde på banen, burde dere ikke slått Arendal?

– Jeg synes de var gode.

– Du synes Arendal var gode?

– Ja, jeg synes de var gode.

Den fysiske treneren Helge Haugen, som la opp som spiller for et par år siden, kom inn for Brann et stykke ut i annen omgang, til glede for de svært få tilskuerne.

– Hva synes du om Helge Haugen da han kom inn?

– Nei, han måtte inn og gjøre en jobb. Han løper, han. Det var ikke ideelt, men vi kunne ikke sette inn de som spilte mot Viking. Dette var god trening, en fin fysisk gjennomføring. Det eneste er at vi burde scoret noen mål.

– Juniorspiller Andreas Fantoft var mye involvert, hva synes du om ham?

– Bra.

– Er det hele dommen?

– Ja, det var bra.

– Hva var han bra på?

– Du ser nå kampen selv. Han spilte en bra kamp.

– Men de fleste har ikke sett kampen og skal lese dette?

– Jaja, men du kan vel analysere det. Du kan ta litt fotballfaglig selv. Han spilte en bra kamp, det holder det. Jeg må se kampen selv, jeg kan ikke gjennomanalysere kampen to sekunder etter at den er ferdig.