— Nærmer det seg slutten for Queiroz? spekulerer den største avisen A Bola på sin forside.

— Avgjørelsen kommer til å bli kunngjort etter møtet i forbundet i morgen, og det vil ikke komme som noen overraskelse. Det ser ut som det kommer til å være et samlet forbund som står bak avgjørelsen, melder Correieo de Manha.

Det er svært mye uro i og rundt det portugisiske laget som tirsdag tapte på Ullevaal. Like før VM i sommer skal landslagssjef Carlos Queiroz ha nektet dopingkontrollørene å teste de portugisiske spillerne.

Som straff er den profilerte treneren utestengt i seks måneder. Han fulgte sitt lag fra tribunen i Oslo i går, slik han også gjorde mot Kypros forrige fredag da det bare ble uavgjort på hjemmebane.

For matchfakta til alle kampene, klikk deg inn her!

Styret i det portugisiske fotballforbundet, FPF (Federacao Portuguesa de Futbol) møtes i morgen. Ifølge avisen A Bola virker Carols Queiroz dager som sjef for å være talte. Favoritten til å overta jobben er Paulo Bento.

Agostinho Oliveira, som erstatter den suspenderte Queiroz, forsøkte å avdramatisere situasjonen etter å ha tapt for Norge for første gang i historien.

- Har vi aldri tapt? Vi tapte i dag , sa Agostinho Oliveira i et intervju med den statlige nyhetskanalen RTP (Radio Televicao Portuguesa).

- Et sammendrag av kampen er at vi hadde total kontroll og etter 15-20 minutter, jeg har ikke mer å si. Hvis vi har kontroll over kampen i 70 minutter uten å score, og Norge fikk det målet de fikk, jeg har ikke mer å si.. , sa han meget usammenhengende.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Se høydepunktene fra kampen her!

Norge — Portugal: Høydepunkter

Han vet ikke om det er han som kommer til å lede de kommende kampene, og går deretter over til å skryte av spillerne for deres ekstraordinære innstilling, som ifølge treneren «ga inntrykk av at vi har en fremtid».

Da han får spørsmål om han har vært i kontakt med Carlos Queiroz etter kampen, begrenser han seg til et kort «nei» og skynder seg raskt vekk fra presseområdet.

Forutser seier i alle kampene

— Etter dette tapet, har vi ingenting å juble over. Det er svært bekymringsfullt, men vi må se hva vi kan gjøre. Vi er i en gruppe hvor 18 eller 19 poeng burde holde, og vi har ennå seks kamper foran oss. Hør her, 6 ganger 3 er lik 18, og vi kommer helt sikker til å vinne alle.

— Ting går ikke som det skal, hverken på eller utenfor banen, sier Portugals Ricardo Carvalho.

Landslagskapteinen er frustrert etter tapet mot Norge.

— Alt skjedde. Vi fikk et mål mot oss, vi hadde muligheter og vi klarte ikke å score.

Eduardo får gjennomgå

Et hodeløst lag, som all portugisisk fotball, skriver avisen Díario de Notícias.

— Målvåkten Eduardos tap truer kvalifiseringen til EM i 2012. En av våre beste spillere under VM, og som burde ha ledet kampen, «kutter hodet» av laget, skriver avisen

— Den norske målvakten (Jon) Knudsen hadde ingenting som kan minne om en forsvarsjobb å gjør under hele første omgang, og dette skyldes mangel på fantasi i det portugisiske laget, ifølge Díario de Noticias.

Nordmennene viste fysisk slitasje, og hadde klare tekningske mangler, men vi var hodeløse motstandere – noe som er et speilbilde av all portugisik fotball.

(Artikkelen fortsetter)

VIDEO: Reaksjoner Egil Olsen

Drillo etter Portugal-kampen