Fotball

Han skal lede Agder Idrettskrets

Jon Rolf Næss bli den første lederen av nye Agder Idrettskrets. Svein Lien, tidligere leder i Aust-Agder Idrettskrets, blir administrasjonssjef.
Abonnent
Fotball

Jarstein-tap overskygget av tragisk dødsfall

Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin røk 1-2 for Stuttgart i tysk Bundesliga lørdag, men et brått dødsfall satte resultatet fullstendig i skyggen.
Abonnent
Fotball

Tap for King – opptur for Sørloth i Premier League

Joshua King var tydelig frustrert da Bournemouth tapte 0-2 mot Wolverhampton. Alexander Sørloth fikk spille ti minutter for Crystal Palace, som vant 1-0.
Abonnent
Fotball

Han er usikker på RBK-fremtiden

Erlend Dahl Reitan avsluttet årets sesong med skuldra ute av ledd. Neste år vil han ha mye mer spilletid, og det kan skje andre steder enn i Rosenborg.
Abonnent
Fotball

Begge Norges gruppemotstandere slått ut i semifinalen

Storfavoritten Russland hadde få problemer med Romania i EM-semifinalen i kvinnehåndball fredag. Russerne vant 28–22. I finalen venter hjemmenasjonen Frankrike.
Abonnent
Fotball

UEFA truer storklubb med utestengelse - igjen

Milan har ikke klart å riste av seg faren for å bli kastet ut av europacupene i sesongene som kommer. UEFA kom fredag med nok en pekefinger.
Abonnent
Fotball

RBKs styreleder støtter Hellands kritikk

Styreleder Ivar Koteng mener Rosenborg som klubb må tåle at spillere sier ifra offentlig om ting som ikke er bra. – Det vitner om ambisiøse spillere, sier han.
Abonnent
Fotball

Rosenborg sjokkerte i Tyskland og sendte Leipzig ut av Europa League

Rosenborg så ut til å gå mot null poeng i et europeisk gruppespill for aller første gang. Men det satte en enorm André Hansen og et strålende hodestøt fra Tore Reginiussen en stopper for.
Abonnent
Fotball

Rosenborg-spiller ute i ti uker

Vegar Eggen Hedenstad er ikke klar for spill igjen før siste halvdel av februar.
Abonnent