Fotball

Usikkert om Mjelde fortsetter i Åsane

Mons Ivar Mjelde har et par måneder igjen av trenerkontrakten i Åsane. Klubben vil vente med å tilby ham en ny kontrakt.
Abonnent
Fotball

Toppscoreren håper å rekke RBK-kampen

Marcus Pedersen vet fortsatt ikke om skaden han pådro seg mot Start sist helg gjør ham uaktuell for spill mot Rosenborg kommende søndag.
Abonnent
Fotball

Mandalskameratene endelig kvitt milliongjelden

Store inntekter fra Lindesnes Cup har gjort at Mandalskameratene endelig er kvitt milliongjelden etter den sportslige glansperioden.
Abonnent
Fotball

Godset-profil slakter lagets forberedelser til Start-kampen

Eirik Ulland Andersen er ikke nådig etter Strømsgodsets 1-1-kamp mot Start. SIF-profilen mener man har hatt det for gøy på trening og fyrer løs mot opplegget.
Abonnent
Fotball

Molde-spiller frifunnet for voldtekt

Molde-spilleren som var tiltalt for voldtekt, er frifunnet i tingretten. Han dømmes likevel til å betale erstatning til kvinnen som anmeldte saken.
Abonnent
Fotball

Brann tar gull! Sjekk tabellkalkulatoren!

Gull-kampen mellom Brann og Rosenborg har utartet seg til et skikkelig rotterace. Vi tipper gull til Brann i kalkulatoren. Test om dine tips fører til Brann-gull. Våre tips ligger inne i kalkulatoren, men du kan forandre så mye du vil. Dette gjør du ved å trykke på på hver kamp enten i hjemme-, uavgjort- eller i bortekolonnen. Hvit farge er tipset du har valgt. Lykke til!
Abonnent