Fotball

Jarstein-tap overskygget av tragisk dødsfall

Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin røk 1-2 for Stuttgart i tysk Bundesliga lørdag, men et brått dødsfall satte resultatet fullstendig i skyggen.
Abonnent
Fotball

Tap for King – opptur for Sørloth i Premier League

Joshua King var tydelig frustrert da Bournemouth tapte 0-2 mot Wolverhampton. Alexander Sørloth fikk spille ti minutter for Crystal Palace, som vant 1-0.
Abonnent
Fotball

Han er usikker på RBK-fremtiden

Erlend Dahl Reitan avsluttet årets sesong med skuldra ute av ledd. Neste år vil han ha mye mer spilletid, og det kan skje andre steder enn i Rosenborg.
Abonnent
Fotball

Begge Norges gruppemotstandere slått ut i semifinalen

Storfavoritten Russland hadde få problemer med Romania i EM-semifinalen i kvinnehåndball fredag. Russerne vant 28–22. I finalen venter hjemmenasjonen Frankrike.
Abonnent
Fotball

UEFA truer storklubb med utestengelse - igjen

Milan har ikke klart å riste av seg faren for å bli kastet ut av europacupene i sesongene som kommer. UEFA kom fredag med nok en pekefinger.
Abonnent
Fotball

RBKs styreleder støtter Hellands kritikk

Styreleder Ivar Koteng mener Rosenborg som klubb må tåle at spillere sier ifra offentlig om ting som ikke er bra. – Det vitner om ambisiøse spillere, sier han.
Abonnent
Fotball

Rosenborg sjokkerte i Tyskland og sendte Leipzig ut av Europa League

Rosenborg så ut til å gå mot null poeng i et europeisk gruppespill for aller første gang. Men det satte en enorm André Hansen og et strålende hodestøt fra Tore Reginiussen en stopper for.
Abonnent
Fotball

Rosenborg-spiller ute i ti uker

Vegar Eggen Hedenstad er ikke klar for spill igjen før siste halvdel av februar.
Abonnent
Fotball

RBK-profil avslører hvor mye skaden har plaget ham

Anders Trondsen har hatt så vondt i lysken at han har gått ut på banen vel vitende om at han ikke ville komme til å spille opp mot sitt beste.
Abonnent
Fotball

Nest-Sotra henter tidligere Rosenborg-spiller

Muligheten til å lære av Nest-Sotra-trener Steffen Landro (33), er noe av grunnen til at Jo Sondre Aas (29) valgte sotrastrilene.
Abonnent
Fotball

Ingve Bøe om Vikings bomkjøp: «Nok er nok»

BLOGG: Ingve Bøe har sett spillere i Viking han mener aldri burde vært her. Her er hans råd for å unngå at det samme skjer.
Abonnent