Fotball

AaFK bekrefter: Har hentet Veldwijk-erstatter

Aalesund har hentet inn den 29 år gamle grekeren Athanasios Papazoglou på lån fra belgiske KV Kortrijk. Spissens avtale med AaFK løper ut inneværende sesong.
Abonnent
Fotball

Utsetter trolig Riise-comebacket

Tidligere i uka så det ut som AaFK-kaptein Bjørn Helge Riise skulle gjøre et etterlengtet comeback mot Hødd søndag. Nå heller Trond Fredriksen mot at Riise ikke spiller.
Abonnent
Fotball

Tre prøvespillere på Viking-trening

Flere prøvespillere var til stede da Viking startet opp igjen etter ferien, deriblant engelske Ross Jenkins og to unge nigerianere.
Abonnent
Fotball

Nyinnkjøpt City-back kan miste sesongstarten

Manchester Citys ferske venstreback, Benjamin Mendy, kan gå glipp av sesongstarten i Premier League mot Brighton på grunn av en skade i låret.
Abonnent
Fotball

Trege trøndere får ny sjanse – RBK legger ut restbilletter fredag

Om du har tenkt deg på kamp, men enda ikke har sikret deg billett til returoppgjøret i Champions League-kvalifiseringen, er du prisgitt at sesongkortinnehaverne ikke benytter gjenkjøpsretten.
Abonnent
Fotball

Slik svarer Mons Ivar Mjelde om Huseklepp

– Den type spillere vil kunne være med på å gjøre andre bedre, de vil kunne ha en positiv innvirkning på et miljø, sier Mons Ivar Mjelde.
Abonnent
Fotball

Høgli: - Føler jeg svikter FCK

Tom Høgli har dårlig samvittighet over at han går skadet i en viktig periode for klubblaget FC København.
Abonnent
Fotball

«Tannløse» Celtic får kritikk i skotske medier

Skotske medier er alt annet enn imponert over det Celtic viste mot Rosenborg onsdag kveld. Trønderne gis en god sjanse til å sikre avansementet på Lerkendal.
Abonnent
Fotball

Michael Ledger er aktuell for Viking-retur

Midtstopper Michael Ledgder var på utlån til Viking fra Sunderland i vårsesongen og kan være aktuell for et nytt utlån til de mørkeblå.
Abonnent
Fotball

Disse lagene lå i bunnstriden – så snudde det

Selv om TIL ligger nest sist i Eliteserien, er alt håp langt fra ute. Vi har sett på fire lag som på oppsiktsvekkende vis har tatt seg bort fra nedrykksstriden.
Abonnent
Fotball

Manchester City banket Real Madrid i målfest

Manchester City fikk vist seg skikkelig fram foran publikummet i USA med 4-1-seier over Real Madrid i en treningskamp onsdag.
Abonnent