Den danske høyre bakspilleren, Kasper Gudnitz (29), signerte en treårskontrakt med Fyllingen før denne sesongen.

Nå er det imidlertid klart at Gudnitz gir seg etter inneværende sesong – to år før den opprinnelige kontrakten løper ut.

Til tross for store skadeplager, er dansken klubbens toppscorer i år, med 75 mål på 12 ligakamper.

DRAR: Kasper Gudnitz (29) sier at han reiser videre av private årsaker. – Min dessverre altfor korte tid i FyllingenBergen er fantastisk, fylt med positive opplevelser og gode mennesker rundt meg, sier han.
FyllingenBergen

Familiære årsaker

Til Fyllingens hjemmeside forteller Gudnitz at neste stoppested blir kjærestens hjemsted i Sverige.

– Dette er utelukkende av private årsaker. Min dessverre altfor korte tid i FyllingenBergen er fantastisk, fylt med positive opplevelser og gode mennesker rundt meg, forteller Gudnitz til klubbens hjemmeside.

Han forteller videre at han ønsker å fullføre sesongen på best mulig vis.

– Nå ønsker jeg bare at jeg kan avslutte godt i klubben og forhåpentlig være med på å spille om noen fine medaljer når vi kommer inn mot slutten av sesongen.

Ser etter erstatter

Trener i Fyllingen, Andreas Gjeitrem, sier til BT at Gudnitz har bidratt med rutine og erfaring til et ellers ungt mannskap.

– På sitt beste er Kasper en meget god spiller. Han har dessverre vært preget av skader i år, men vi er glade for å ha ham med ut sesongen.

Han forteller at klubben lenge har vært i dialog med Gudnitz om hans familiesituasjon.

– Vi har vært klar over at det kunne gå denne veien, og har forståelse for det. Vi har noen følere ute etter potensielle erstattere, sier Gjeitrem.

Han avslutter med å takke dansken for samarbeidet.

– Kasper har tilført oss stor verdi, selv når han ikke har spilt så mye. Fyllingen som klubb har utviklet seg gjennom perioden han har vært her.