ØIF ARENDAL – STORD 32-27 (16-10):

— Det burde aldri blitt så jevnt som det resultatet tilsier. At vi bare vant med fem mål, det reflekterer ikke kampen i det hele tatt. Vi kunne fort vunnet med 15, sier ØIF-kaptein Eirik Heia Pedersen.

— Vi er i gang – det er nesten det eneste jeg tar med meg fra denne kampen. Vi var best kampen gjennom og burde vunnet mye mer. Jeg er ikke fornøyd med at vi slapp inn så mange mål, sier ØIF-treneren.

Det var lett å skjønne at dette var sesongens første kamp. Offensivt satt spillet bra, men i forsvar sov hjemmelaget til tider. Arendalittene gikk fra å lede med åtte mål tidlig i 2. omgang til kun å være tre mål foran midtveis i omgangen. Da skjønte de alvoret igjen, og skrudde opp tempoet. Bare minutter senere var det åtte mål som skilte lagene igjen.

Køpp i form

Særlig var det tre spillere som sto fram for ØIF Arendal i onsdagens seriepremiere: Svenn Erik Medhus vartet opp med noen viktige redninger da laget trengte ham, og debutant Robert Markovic fikk vist seg fram med seks mål og et par målgivende. Men det var Eirik Køpp som de fleste snakket om da de gikk fra Sparebanken Sør Amfi. Kristiansanderen lekte til tider med Stord-forsvaret og den høyreiste venstrebacken banket inn sju baller i nettet.

— I dag var jeg heldig med uttellingen. Det var godt å komme i gang, sier stortalentet, som blant andre trener Kurtovic har spådd en lysende sesong i vente.

— Vi fikk se noe av det Eirik er god for. Han var vår beste spiller og gjorde en bra kamp, sier Kurtovic.

- Vant på en middels dag

Dermed er det serie- og cupvinneren fra i fjor i gang.

— Vi vant på en middels dag, og vi får brukt alle spillerne. Det er viktig å få spillerne i gang. Det er ikke nå vi skal være i toppform. Det er mye bra vi kan ta med oss, men det er også mye å jobbe med, sier Sondre Paulsen, som måtte se kampen fra sidelinjen. Det må han antakeligvis gjøre fram til månedsskiftet november-desember.

— Det er lettere for meg å ta det med ro når jeg ser at vi har en god tropp som kommer til å gjøre det bra også i år, sier Paulsen.