TRONDHEIM (adressa.no): Siden starten av januar har Byåsen Elite spilt elleve seriekamper og fire europacupkamper: 15 kamper på 60 dager.

De har hatt én eneste frihelg uten kamp, og to kampfrie onsdager, ellers har det gått i ett etter nyttår. Nå skal Byåsen bruke helgen til å bygge opp overskuddet til de siste avgjørende kampene.

— Det blir utrolig godt med en restitusjonshelg nå. Man kjenner at man er sliten etter tre tøffe kamper på rad, sier Camilla Herrem, som nok en gang spilte 60 minutter for Byåsen i går kveld.

— Når to av dem er mot Hypo i tillegg, så blir man ikke akkurat mindre sliten, ler hun.

Marie Henriksen og resten av Byåsen får endelig en restitusjonshelg. Her bryter hun seg gjennom Glassverket-forsvaret i kampen på onsdag. Byåsen-spillerne i bildet: Camilla Herrem, Marie Henriksen, Maren Gundersen og Teodora Tomac.
Morten Antonsen

Tre kamper på fem dagerForrige helg avanserte de til semifinalen i cupvinnercupen etter to svært imponerende kamper mot Hypo, og i går ble det nok en tøff kamp mot Glassverket i eliteserien.

Etter en førsteomgang der de løp ifra motstanderen, og satte inn ni kontrings— og ankomstmål, gikk det fullstendig i stå for hjemmelaget i andreomgang. Byåsen gikk likevel seirende ut av oppgjøret etter en svært jevn avslutning, kampen endte 28-26. — Tre kamper på fem dager er mye for hvilket som helst lag, og disse kampene har vært svært tøffe, så vi skal være meget fornøyd med det vi har oppnådd, sier Byåsen-trener, Claus Mogensen.

Byåsen har nå klatret til tredjeplass på tabellen, med like mange poeng som Tertnes på andreplass. Før de møter nedrykkstruede Levanger neste onsdag, og går inn i innspurten i sølvkampen, skal de nyte sin andre frihelg siden nyttår.

— Nå skal jentene få koble av, og gjøre alt annet enn å tenke på håndball. Det skal bli deilig for alle sammen, sier Mogensen.