Kampen mellom Frankrike og Sør-Korea i håndball-VM i Danmark endte 22-22, men det spørs om ikke Sør-Korea må føle seg rimelig snytt for seieren.

På stillingen 6-6 satte Sør-Korea ballen i undersiden av tverrliggeren, i golvet og ut av mål igjen. Ballen var tydelig inne, men dommerne ville være sikre og forhørte seg med måldommer. Nytt av året er nemlig et målkamera, likt det vi har sett i Premier League. Slik kan man ikke være i tvil om ballen er inne eller ikke.

Og tv-bildene var klare. Ballen var godt inne. Men mannen med ansvar for målkameraet dømte ballen ut, skriver dansk TV 2.

— Det der skal ikke skje. Når du har en som har kun den oppgaven, skal ikke det der skje, sier norsk TV 2s ekspert, Randi Gustad, om situasjonen.

Se situasjonen hos TV 2.

— Det kameraet er der for å unngå slike situasjoner. Det er synd, for det kan være direkte avgjørende videre, sier Gustad i kanalens studiosending etter Norges kamp.

Dermed står Sør-Korea igjen med to poeng på to kamper, men Frankrike har tre poeng etter å ha slått Tyskland i åpningskampen.