Andre idretter

– Klæbu er det eneste stedet vi kan få det som vi vil

Travtrener Magne Olsen er bekymret for fremtida til travet i Midt-Norge. Han mener den eneste løsningen er å samle all hestesport i landsdelen på samme sted.
Abonnent
Andre idretter

Oilers ber fansen roe ned: - Vi skal bli bedre

Laget står uten seier etter fire CHL-kamper og to serierunder, nykommerne sliter og misnøyen kommer fram på sosiale medier. Men Oilers-trener Pål Gulbrandsen har roen før M/S-kampen i dag.
Abonnent
Andre idretter

Jakob Ingebrigtsen løper Stolzekleiven

Løperbrødrene Ingebrigtsen markerer sesongstart med terreng-EM i Slovakia i desember. Jakob skal bare opp 801 trappetrinn i Bergen først.
Abonnent
Andre idretter

Kjøpte hester for 2,5 millioner på auksjon

Nils Munkhaugen fra Melhus satte norsk auksjonsrekord da han lørdag betalte 950 000 for en åringshingst. Natt til søndag ble hesten utsatt for sabotasje.
Abonnent
Andre idretter

Sonja eier en verdensstjerne: – Har møtt mye misunnelse

Ferrari B. R. er historien om hesten «ingen» ville kjøpe. Nå er verdensrekordholderen verdt mange millioner, og storfavoritt til å vinne norsk travderby.
Abonnent
Andre idretter

Se dronebildene: 1,3 milliarder brukes på å gjenreise Vålerenga

Man har snakket om millioner, forskjellsbehandling og et løft for idretten. Men først og fremst ønsker de involverte å snakke om muligheter. Lørdag åpner nye Vålerenga stadion.
Abonnent
Andre idretter

Hit vil Blekkan flytte travbanen

Flyttingen fra Leangen har skapt krig i travmiljøet. Nå både tror og ønsker mesterkusken Jomar Blekkan at det blir en løsning på Malvik.
Abonnent
Andre idretter

Jakob Ingebrigtsen: - Jeg måtte bare ha kake, bolle og brus

Jakob Ingebrigtsen har hatt en eventyrlig sesong. Og han avsluttet like godt med to solide perser i UM. Etterpå slo han seg løs med kake, bolle og brus.
Abonnent
Andre idretter

Jakob Ingebrigtsen blir ikke med på landslaget: – Han er ikke gammel nok

Sportssjef Håvard Tjørhom er klar på at Jakob Ingebrigtsen er en av Norges Friidrettsforbunds juveler, men han blir neppe en del av landslaget ifølge trenerfar Gjert. Fredag løper 16-åringen UM i Bergen.
Abonnent
Andre idretter

Hynne var nær ny norsk rekord i Zagreb

Hedda Hynne løp inn til 4.-plass på 800 meter under tirsdagens World Challenge-stevne i friidrett i Zagreb med tiden 2.00,19.
Abonnent