Andre idretter

Egersunder skal spille FIFA for eliteserieklubb

Anders Rasmussen (20) fra Egersund har signert kontrakt med Brann. Landslagsspilleren håper kunne leve av FIFA i fremtiden.
Abonnent
Meninger

«Rosenborg har et rykte å slite med»

KOMMENTAR: Det er slik rike klubber gjør det verden rundt. Handler først og betaler seg ut av problemene etterpå, skriver Ola Bernhus.
Abonnent
Fotball

Hoftun: – Jeg har ikke snakket med Eggen siden juli

Erik Hoftun sa i retten at han følte seg dolket i ryggen av Nils Arne Eggen. Nå innrømmer han at de ikke har snakket sammen siden sparkingen i juli.
Abonnent
Fotball

Trenerforeningen: – Styrket respekt for trenerrollen

Trenerforeningens leder Teddy Moen går langt i å utrope Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun som vinnerne etter at det ble inngått forlik med RBK.
Abonnent
Fotball

Forlik i RBK-striden

Partene i RBK-saken har bestemt seg for å inngå forlik i saken som gjaldt sparkingen av trenerne Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun i juli 2018.
Abonnent
Fotball

TIL bekrefter - Åsen har signert for RBK

I kveld kom den offisielle beskjeden fra klubbene. Gjermund Åsen (27) flytter hjem fra Tromsø for å spille i RBK.
Abonnent
Fotball

Jusekspert: – Fortsatt håp om forlik i RBK-rettssaken

Advokat og ekspert på arbeidsrett, Rune Lium, synes det er positivt at partene har åpnet dialog om forlik i det han vurderer som en svært følelsesladet konflikt.
Abonnent
Idrettspolitikk

Idrettskretser lanserer OL i hele Norge i 2030

Idrettskretsene Hordaland, Trøndelag, Oppland og Telemark ønsker å utrede muligheten for å søke om å arrangere OL i Norge i 2030.
Abonnent
Fotball

Ronaldo aksepterte gigantbot

Cristiano Ronaldo erklærte seg skyldig i skattefusk da han møtte opp i retten i Madrid tirsdag. Han må punge ut mangfoldige millioner, men slipper fengsel.
Abonnent