Vintersport

Lorentzen langt ned på resultatlisten i Nederland

Den glatte isen i Heerenveen la til rette for raske tider på lørdagens 500 meter. Tiden til Håvard Holmefjord Lorentzen (26) ble dessverre ikke god nok.
Abonnent
Langrenn

Forkjølelsen kan gi Røthe Tour de Ski-fordel

For Sjur Røthe (30) kan forkjølelsen som holder ham hjemme fra Davos være en forkledd velsignelse. Nå får han ekstra tid til å trene, mens konkurrentene sliter seg ut i Alpene.
Abonnent
Fotball

Jarstein-tap overskygget av tragisk dødsfall

Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin røk 1-2 for Stuttgart i tysk Bundesliga lørdag, men et brått dødsfall satte resultatet fullstendig i skyggen.
Abonnent
Fotball

Tap for King – opptur for Sørloth i Premier League

Joshua King var tydelig frustrert da Bournemouth tapte 0-2 mot Wolverhampton. Alexander Sørloth fikk spille ti minutter for Crystal Palace, som vant 1-0.
Abonnent
Vintersport

Forfang to tideler fra pallen

Johann André Forfang hoppet seg opp fra sjuendeplass og ble nummer fire i verdenscuprennet i Engelberg.
Abonnent
Vintersport

Finsk jubeldag da de norske skiskytterkvinnene ble statister

Kaisa Mäkäräinen tok jaktstartseieren i Hochfilzen lørdag. Tiril Eckhoff og Ingrid Tandrevold klarte ikke å ta seg opp i toppen og endte på 16.- og 17.-plass.
Abonnent
Langrenn

Klæbo mener alvor - best i sprint-prologen

En revansjsugen Johannes Høsflot Klæbo jakter sesongens første verdenscupseier. Ingen kunne matche trønderen i lørdagens prolog til skøytesprinten i Davos.
Abonnent
Andre idretter

Christiansen klar for ny VM-finale

Henrik Christiansen hadde tredje beste tid da han uten problemer kvalifiserte seg til søndagens finale på 1500 meter fri i kortbane-VM i svømming.
Abonnent
Fotball

Begge Norges gruppemotstandere slått ut i semifinalen

Storfavoritten Russland hadde få problemer med Romania i EM-semifinalen i kvinnehåndball fredag. Russerne vant 28–22. I finalen venter hjemmenasjonen Frankrike.
Abonnent
Langrenn

Dette kan Klæbo risikere etter ulykken på Byåsen

Onsdag fikk skistjerna Johannes Høsflot Klæbos (22) førerkortet beslaglagt midlertidig, etter en trafikkulykke. Om saken ender med straffereaksjon, vil politiet tidligst ta stilling til i neste uke.
Abonnent
Ballsport

Norge rundspilte Sverige

De norske håndballjentene parkerte Sverige på vei mot 38-29-seier fredag, men reiser irriterte hjem fra EM etter å ha kastet vekk medaljesjansen i åpningskampen.
Abonnent
Fotball

UEFA truer storklubb med utestengelse - igjen

Milan har ikke klart å riste av seg faren for å bli kastet ut av europacupene i sesongene som kommer. UEFA kom fredag med nok en pekefinger.
Abonnent
Fotball

RBKs styreleder støtter Hellands kritikk

Styreleder Ivar Koteng mener Rosenborg som klubb må tåle at spillere sier ifra offentlig om ting som ikke er bra. – Det vitner om ambisiøse spillere, sier han.
Abonnent
Vintersport

Har mistet 13 kamper - nå er Zuccarello tilbake

Mats Zuccarello er helt fri fra sine lyskeproblemer og spiller for New York Rangers hjemme mot Arizona Coyotes i NHL fredag.
Abonnent
Meninger

Sarpsborg har fortalt oss noe vi ikke liker

KOMMENTAR: Nei, Sarpsborgs Europa-reise var ikke et eventyr. Men godt gjort – og litt ubehagelig for norsk klubbfotball.
Abonnent