Motorsport

Bakkerud spår to år der han ikke kan leve av bare å kjøre bil

Rallycross-sporten har vokst for mye, for fort, mener Andreas Bakkerud. Dermed må førerne belage seg på to år med lavere inntekt, frem til den elektriske revolusjonen kommer.
Abonnent
Andre idretter

Ble overrasket med penger til parahockey-prosjekt

Parahockeyspillerne Solvei Harila Skjold (33), Maren Rekve Norheim (25) og Indira Liseth (32) mottok torsdag kveld 225.000 kroner fra ExtraStiftelsen. Pengene skal gå til å øke rekrutteringen til parahockey i Norge.
Abonnent
Meninger

«Får Brann-treneren viljen sin i keepervalget?»

KOMMENTAR: Lars Arne Nilsen vil helst ikke satse på Markus Olsen Pettersen som førstekeeper. Men hva vil Brann som klubb? Og hvem bestemmer?
Abonnent
Fotball

Rosenborg sjokkerte i Tyskland og sendte Leipzig ut av Europa League

Rosenborg så ut til å gå mot null poeng i et europeisk gruppespill for aller første gang. Men det satte en enorm André Hansen og et strålende hodestøt fra Tore Reginiussen en stopper for.
Abonnent
Ballsport

Sagosen storspilte i fransk cupdrama

Sander Sagosen banket inn mål på mål og vant duellen mot Espen Lie Hansen i den franske ligacupen i håndball. Paris Saint-Germain slo Nantes 34-30 torsdag.
Abonnent
Fotball

Nest-Sotra henter tidligere Rosenborg-spiller

Muligheten til å lære av Nest-Sotra-trener Steffen Landro (33), er noe av grunnen til at Jo Sondre Aas (29) valgte sotrastrilene.
Abonnent
Andre idretter

Markus Lie satte nordisk rekord – misset VM-finale

Torsdag morgen satte Markus Lie (23) nordisk rekord da han kvalifiserte seg til semifinale i 100 meter medley i kortbane-VM. Der ble ikke tiden god nok til å gå direkte til finalen.
Abonnent
Fotball

Klønete selvmål senket Manchester United

Manchester United må ta til takke med annenplassen bak Juventus etter å ha tapt 1-2 borte mot Valencia i mesterligaen. Juventus røk 1-2 for Young Boys i Sveits.
Abonnent