Dmitri Varvarigos sier turistene nærmest rutinemessig kaster klærne og krenker den offentlige bluferdighet på Zakynthos.

En Aten-avis brukte nylig mye av sin førsteside til et foto som viste to briter i heftig munnsex på øya, som nylig er blitt et populært feriemål.

— Unge briter er dessverre blitt avfotografert mens de drev med ting som ikke bare er simple, men direkte ulovlige. Vi snakker om en masse folk, og så mange som mulig av dem bør anholdes, sendes til fastlandet, stilles for retten og fengsles, mener Varvarigos.

— I henhold til gresk lov kan det bety at de må sitte i fengsel i to til tre år, men det kan være nødvendig for å statuere et eksempel, fortsetter han. Greske myndigheter forsøker nå å skaffe klarhet i hva som egentlig skjer på Zakynthos, skrev The Guardian fredag.

Zakynthos er den sørligste av De joniske øyer, som ligger utenfor vestkysten av det greske fastlandet. På nettstedet realholidays.com beskrives øya som «en naturlig nattlig yngleplass for afrikanske havskilpadder og britiske festdeltakere».

SEX SOM KANINER?