I november vil innbyggerne i San Francisco etter all sannsynlighet stemme over om et kloakkverk skal oppkalles etter George W. Bush.

8.500 underskrifter

– Vi mener dette er en passende ære for en virkelig unik president, skriver gruppen bak forslaget, the Presidential Memorial Commission of San Francisco, på sine nettsider.

Hittil har gruppen fått inn over 8.500 underskrifter som støtter planen. Det er 1.300 mer enn det som trengs for at innbyggerne i San Francisco kan stemme over spørsmålet i november.

Kloakkanlegget det er snakk om heter i dag Oceanside Water Pollution Control Plant. Dersom San Francisco sier ja til det kontroversielle forslaget, kan navneskiftet skje allerede i januar, skriver britiske The Times.

— Passende

Dersom navneskiftet går gjennom, oppfordrer gruppen alle tilhengere til å trekke ned toalettene samtidig og gi en skikkelig gave til det omdøpte kloakkanlegget, skriver San Francisco Chronicle.

– Det vil være et passende reisverk over denne presidentens arbeid, skriver gruppen.

Har vunnet priser

Det er kontoret for offentlige tjenester i San Francisco som eier kloakkanlegget. De sier at de ser humoren, men understreker at dette er et anlegg som har vunnet priser og som holder havet og byens gater rene.

— Hvis du ser etter et sted å komme med en negativ markering av Bush-administrasjonens påvirkning på miljøet, ville dette vært det siste stedet å gjøre det, sier kontorets talsmann Tony Winnicker til San Francisco Chronicle.

Hva synes du om arbeidet George W. Bush har gjort som president? Si din mening under!

HARDE TAK: President George Bush kan få et kloakkanlegg oppkalt etter seg.
AMMAR AWAD