Kongen stemte selv i bursdagssangen da kongefamilien hilset de rundt 1.500 menneskene som var møtt frem for å hylle Victoria.

Men allerede på morgenkvisten skal Kongen og Dronningen ha renset stemmen for å gratulere sin datter. I et intervju med Expressen tidligere denne uken sa Victoria:

— De pleier å synge - falskt!

Jublet for Kronprinsessen

1.500 mennesker var samlet i slottsparken i Borgholm for å hylle den svenske kronprinsesse Victoria på hennes 25-årsdag. Da "Vickan" kom ut i dyprød kjole steg jubelen.

— Takk så veldig mye for at dere kom! Det er varmt og dere har stått her lenge og ventet, men dere skal vite at det gleder meg av hele mitt hjerte, sa Victoria.

Ifølge svenske aviser er den 14. juli blitt en festdag på øyen Öland etter at Kronprinsessen nå for 23. året på rad legger feiringen til kongefamiliens sommerresidens Solliden.

Utover kvelden regnet man med at minst 5.000 mennesker ville delta på det som over årene har fått navnet Victoriadagen på idrettsplassen i byen Borgholm.

Feirer med Märtha og Ari

"Vickan", som egentlig heter Victoria Ingrid Alice Désirée, har plukket ut blant andre Carola og tryllekunstneren Joe Labero til feiringen. I tillegg til Märtha og Ari Behn deltok yngre representanter for Europas kongehus og venner av Victoria.

Victorias kjæreste Daniel Westling var også til stede under festen i går kveld.

FÅR PRESSANG: Hele 1.500 mennesker var møtt opp for å hylle Victoria på fødselsdagen. FOTO:SCANPIX
SCANPIX