KRISTIN JANSEN

— Vi venter hvert eneste minutt. Det verste er å leve i uvisshet om hva som har skjedd, sier moren May-Britt Hilleren Søvre

For noen korte uker siden var hun på besøk hos datteren som arbeider som reiseleder på Blue Village Pakarang, Khao Lak i Thailand. Landskapet var paradisisk. Nå sitter familien hjemme og håper på livstegn fra Cecilie som ikke har gitt lyd fra seg siden kjempebølgene forvandlet paradiset til en slagmark. De håper at hun var på busstur da katastrofen skjedde, men vet fremdeles ingenting.

— Etter planen skulle hun være guide på en tur til en øygruppe mellom Phuket og fastlandet da katastrofen skjedde, men turen kan ha blitt avlyst. Det vet vi ikke. Jeg håper bare at hun ikke var i nærheten av sjøen da bølgene kom, sier May-Britt Hilleren Søvre.

Familien etterlyser nå Cecilie med navn og bilde på internett i håp om at noen som har sett henne vil ta kontakt.

— En reiseleder fra StarTour sier hun har sett Cecilie i resepsjonen på hotellet i halv ti-tiden om morgenen 2.juledag. Utover det vet vi ingenting. Hvis noen kjenner til om turen fra hotellet ble kansellert, er vi svært interessert i å vite det. Vi ønsker selvfølgelig også å høre fra folk som kan ha sett henne. Bare en enkelt observasjon vil være til hjelp, sier moren.

Cecilie Søvre dro til Thailand for første gang 2.november. Tidligere har hun jobbet på Kypros og studert reiseliv på BI. Nå kan hun være hardt skadet eller i verste fall omkommet.

— Dette er hardt, veldig hardt, sier May-Britt Hilleren Søvre.

HAR DU SETT CECILIE? Cecilie Søvre jobbet som reiseleder i Startour på hotellet Blue Village Pakarang i Khao Lak. Normalt på søndager er hun reiseleder på en utflukt som varer fra kl. 07.30 til kl. 17.00. Dersom hun var ute på denne turen så var hun ikke på hotellet da ulykken skjedde.<br/> FOTO: PRIVAT