-Takk for støtten. Vi setter enorm pris på alle gode ord. Nå trenger Amanda tid til å komme til hektene, så vi setter pris på om dere respekterer at vi gjerne vil være i fred, sa Beth Berry til pressekorpset som var møtt opp utenfor familiens hjem.

Huset var for anledningen dekorert med ballonger, en haug med bamser og en plakat med påskriften «Velkommen hjem, Amanda».

Den eldste av jentene, Michelle Knight, er imidlertid fortsatt innlagt, ifølge CNN. Hun skal være svært avmagret, ifølge TV-kanalen.

Forholdet mellom henne og familien skal også være dårligere i hennes tilfelle enn for de to andre.

Metallenker og rep

Politiet i den amerikanske byen Cleveland forteller at man har funnet metallenker og rep som de mistenkte Castro-brødrene åpenbart har brukt til å binde sine ofre fast med. Noen rester etter døde mennesker er derimot ikke funnet.

Amanda Berry (t.v.) ble møtt av søsteren Beth Serrano på et sykehus i Cleveland tirsdag.Agenter fra det amerikanske føderale politiet FBI har i dag finkjemmet huset der Castro-brødrene holdt de tre kvinnene Amanda Berry, Gina DeJesus og Michelle Knight fanget i en årrekke.

Ikke funnet lik

Politisjefen i Cleveland, Michael McGrath, sa i dag til fjernsynsstasjonen NBC at politiet kunne bekrefte at kvinnene hadde vært holdt bundet inne i huset der Castro-brødrene holdt til. Man hadde funnet både lenker og rep i huset, slo han fast.

Men så langt kan man ikke si noe om de tre brødrene har tatt livet av barn som må ha blitt født inne i huset i de omkring 10 årene de tre kvinnene har vært holdt fanget.

— Etter at vi har gjennomsøkt huset grundig, har vi ikke funnet noen menneskelige levninger, opplyste myndighetene i Cleveland i dag.

I bakgården

Ifølge politisjef McGrath fikk de tre kvinnene ved svært sjeldne anledninger lov til å gå ut på utsiden av huset.

— Av og til ble de sluppet ut i bakgården, opplyste han.

Samtidig som politiet har lett gjennom huset, har mange reist spørsmålet om hvordan det kunne ha seg at ingen oppdaget at tre kvinner satt fanget i et hus midt i et tett bebodd nabolag. Flere naboer hevder at de gjentatte ganger har ringt politiet for å fortelle om mistenkelig aktivitet i huset. Politiet benekter imidlertid at de har mottatt noen slike telefoner.

- Det er ikke noen oppføringer i våre logger der det fremgår at vi har fått inn slike telefoner de siste 10 år, sier McGrath til amerikanske medier.

I løpet av dagen i dag vil amerikanske myndigheter reise siktelser mot de tre Castro-brødrene, føyde politisjefen til.

Nesten umiddelbart etter at det mandag hadde lykkes de tre kvinnene å flykte fra fangenskapet, ble 52 år gamle Ariel Castro arrestert. Like etterpå ble også brødrene hans, den 54 år gamle Pedro og 50 år gamle Onil Castro, satt bak lås og slå.

Desperate skrik

Fangenskapet fikk en dramatisk slutt mandag da en nabo hørt desperate skrik fra huset til Castro-brødrene.

Naboen brøt ned døren og møtte da Amanda Berry, som så fikk hjelp til å ringe politiet i Cleveland. Amanda Berry er nå 27 år gammel og ble kidnappet for 10 år siden.

Hun ble funnet sammen med sin datter på seks år som er født under fangenskapet.