USA-valget i 2008 kommer til å gå inn i historien av mange grunner, men ikke minst fordi internett ble tatt i bruk på en skala som aldri tidligere har blitt gjort. Videoer kom og gikk — noen fantastiske, noen elendige, og en hel del minneverdige.

Politico.com har gått gjennom jungelen av memer og valgkamphybris og plukket ut det de mener er de ti beste "viral"-videoene fra valgkampen som gikk.

1. "Yes We Can"

Will.I.Am sin støttevideo for Barack Obama er den mest kreative videoen av denne typen vi så i hele år, mener politico.

2. "Dear Mr. Obama"

Den 23 år gamle Irak-veteranen Joe Cook leverer en ektefølt monolog til den demokratiske presidentkandidaten. Denne ble senere brukt av John McCain i valgkampen.

3. "I got a crush...on Obama"

Obamagirl ble berømt i valgkampen, og på tross av en drøss etterligninger er det fremdeles originalen som er best.

4. "Obama and McCain dance-off

Om bare valgkampen kunne bli avgjort på denne måten...

5. "Time for some campaignin'"

Time for Some Campaignin' | Funny Jokes at JibJab

Den Disney-aktige animasjonen hvor Obama rir på en flygende enhjørning mens han gjentar nonsens om "forandring" kan være det hardeste slaget mot kandidaten hittil i år, mener Politico.

6. "The Great Schlep"

Sarah Silverman oppmuntrer jøder til å reise til Florida for å stemme i denne videoen som kommer på sjette plass i politico sin rangering.

7. "The McCain-Palin mob"

Like skremmende hver gang den vises. Konseptet er like enkelt som det er genialt: Spørre velgere på et McCain-Palin-valgmøte om de tror Obama er en terrorist. Så begynner galskapen.

8. "Terry Tate: Reading is fundemental"

Terry Tate er en sertifisert galning som lever av å "angripe" kjendiser og popkulturelle ikoner. — Vi vet fremdeles ikke helt hva vi skal gjøre med denne, men den rene og skjære fryktløsheten og sømløse redigeringen gjør denne minneverdig, skriver politico.

9. "Diddy Obama Blog #16"

Rapperen Sean Combs går fullstendig berserk i denne personlige videobloggen. — Det forblir et mysterium for oss hvordan denne mannen har kommet dit han er i dag, mener politico, som likevel har denne blant favorittene sine bare på grunn av den generelle galskapen.

10. "Paris Hilton responds to McCain Ad"

See more Paris Hilton videos at Funny or Die

Kanskje mest morsom fordi den er så uventet; denne vidoen dukket opp etter at McCain brukte Paris Hilton i et angrep mot Obama.

Hva er dine favoritter? Del dem med oss i forumet under!