34 år gamle Ben Southall slo 34.684 søkere fra hele verden og ble «vaktmester» på øya Hamilton Island i sommer. Stillingen var utlyst av den australske delstaten Queensland.

Jobben skulle ifølge stillingsannonsen gå ut på å ha det så gøy som mulig i løpet av det halvåret han skulle bo i en luksusbolig på stranden, skriver adressa.no.

— Veldig travelt

Det eneste som skulle gjøres var å rapportere fra det gode liv på øya til omverdenen via ukentlige blogger, fotodagbøker og videoer.

Men nå som jobben er gjort og Southall har dratt fra øya, viser det seg at han ikke fikk ha det så moro som han ble lovet på forhånd. Han fikk aldri tid til å utforske øya på egen hånd.

— Det har vært veldig travelt, travlere enn de fleste kan tenke seg, og i alle fall travlere enn det jeg hadde tenkt, sier Southall ifølge The Daily Telegraph, som siterer sin søsteravis The Sunday Telegraph.

19 timers arbeidsdag

34-åringen måtte jobbe syv dager i uka og opp til 19 timer om dagen med pressekonferanser, reklameoppdrag og administrasjon. Han har gitt 250 intervjuer, lagt ut 47 videodagbøker, holdt taler, lastet opp over 2000 bilder og skrevet 730 twitter-meldinger.

— Det var en jobb som krevde mellom 18 og 19 timer hver dag. Ikke bare intervjuene og den sosiale biten, men også å sitte sent oppe for å blogge og laste opp bilder. Det er veldig tidkrevende, sier Southall, som likevel trivdes i jobben og nå har fått tilbud om en forlengelse av kontrakten med 18 måneder.

Southall holdt også på å dø på slutten av oppholdet. Da han badet kom han i kontakt med ekstremt giftig irukandji-manet, men fikk rask legebehandling og slapp med skrekken.

Ville du hatt «verdens beste jobb»? Si din mening her!