Søndag formiddag meldte kamerunsk radio at ulykkesflyet var funnet, men trakk meldingen tilbake kort tid etter.

– Vi meldte tidligere om at flyet er funnet i Awanda, men for øyeblikket har vi ikke nok beviser til å være helt sikre på at flyet er funnet, melder den statlige radiokanalen.

En talsperson for Kenya Airways sier til nyhetsbyrået AP at flyselskapet har mottatt meldinger om at ulykkesflyet er funnet, men kan ikke bekrefte opplysningene.

– Vi har den samme informasjonen om at ulykkesstedet er funnet om lag 180 kilometer fra Douala. Vi har folk på bakken som sier det finnes motstridende meldinger, sier talsperson Michael Okwiri.

Redningsmannskaper gjenopptok søndag formiddag letingen etter det kenyanske passasjerflyet som styrtet i Kamerun natt til lørdag.

– Letingen etter flyet fortsetter i den tette skogen, men dårlig vær gjør arbeidet svært vanskelig for redningsmannskapene, sa Glenn Lewingston i Kenya Airways da letingen ble innledet.

Flyet mistet kontakten med tårnet like etter at det hadde tatt av fra flyplassen i Douala i Kamerun natt til lørdag. Kenya Airways-flyet hadde 105 passasjerer og et mannskap på ni om bord.

I SORG: Slektninger av passajerer om bord på det savnede Kenya Airways-flyet bryter sammen og klamrer seg til hverandre etter hvert som stadig mer nedslående nyheter kommer inn. Ved mørkets frembrudd var det savnede flyet fortsatt ikke funnet, men det skal ha styrtet i kamerun på vai fra Abidjan til Nairobi. FOTO: SCANPIX