Mannen forsøkte trolig å hoppe på en togvogn, men bommet og traff en høyspentledning. Han hadde ingen identifikasjonspapirer på seg, men lokale medier melder at han var afghaner.

Tusener av flyktninger forsøker å komme seg ulovlig fra Frankrike til Storbritannia hvert år. Selskapet som driver Eurotunnelen har investert store summer for å forhindre dem i å lykkes. Jo strengere sikkerheten blir, dess større sjanser må desperate mennesker ta for å komme seg dit de drømmer om å dra.

Spania har styrket vaktholdet langs Middelhavskysten. Torsdag plukket den spanske kystvakten opp 26 ulovlige innvandrere fra Nord-Afrika. Båten deres hadde drevet i Middelhavet i flere dager. En kvinne måtte innlegges på sykehus fordi hun var dehydrert.

Onsdag arresterte spansk politi 23 innvandrere da de forsøkte å ta seg inn på land i Cala de Rijana i Grenada sør i landet.

Samme dag arresterte kroatisk politi 18 illegale innvandrere som befant seg i en moské i Zagreb. De var trolig på vei til Vest-Europa, men vil i stedet bli utvist til Bosnia. EU har lagt sterkt press på søkerland for at de skal stoppe strømmen av illegale innvandrere gjennom Balkan mot Europa.

NTB-REUTERS-AFP