Duellen endte uavgjort, mener kommentatorer. Et slikt resultat er bedre nytt for Thorning enn for Fogh, sier kommentatoren Niels Krause Kjær til Politiken. Han mener det er tydelig at statsministeren er redd for å skremme bort kvinnelige velgere og forsøker å vise sine myke sider.

– I løpet av sendingen fikk vi se en meningsmåling som viser at 48 prosent av velgerne foretrekker Fogh som statsminister, mens 42 prosent vil ha Thorning. Det er imponerende at hun nærmer seg Fogh på målingene og er jevngod med ham i debatt, sier Krause Kjær.

Avisen Jyllands-Postens kommentator Ralf Pittelkow mener derimot at det uavgjorte resultatet er et nederlag for Helle Thorning-Schmidt. – Hun snakket for mye, mens Anders Fogh Rasmussen sa for lite, skrev Pittelkow fredag.

En fersk meningsmåling på den danske rikskringkastingen DRs nettsider viser at Fogh er den av partilederne som har klart seg best gjennom valgkampen. Mens 28,8 prosent holder på statsministeren, peker 22,7 prosent på Thorning og 23,4 prosent på SFs Villy Søvndahl.