I dokumentet oppfordres det om å «forvandle landene til gudsbespotterne til krigssoner», «uavhengig av alle geografiske grenser».

I det rundt 50 sider lange dokumentet beskrives et «militært diplomati, skrevet i blod og dekorert med kroppsdeler» under overskriften «Mål i byer». En lang liste mål ramses opp.

Lang liste

Øverst på listen står ikke overraskende «jøder». Deretter følger «kristne». Under den kategorien er en rekke nasjonaliteter listet opp. Herunder amerikanere, briter, spaniere, australiere, canadiere, italienere, samt en rekke andre nasjonaliteter. Det er foreløpig uklart om nordmenn er tatt med på listen.

Blant andre terrormål ramses opp «forretningsfolk, diplomater, politikere, intellektuelle, vitenskapsfolk, rabbinere, misjonærer og turister».

Gudløse korsfarere

Ifølge ZDF regner både amerikanske og tyske sikkerhetstjenester erklæringen som autentisk. Erklæringen skal være underskrevet av Abdulaziz al-Mukrin, som ifølge den tyske fjernsynsstasjonen er ny leder for al Qaida i det arabiske rom.

I dokumentet skal Abdulaziz al-Mukrin vise til bombeangrepet i Madrid 11. mars, som tok livet av 191 mennesker, og oppfordrer til lignende angrep andre steder i vesten. Madrid-terroren beskrives blant annet som «et dobbeltslag mot økonomien og regjeringene til korsfarerne, jødene og de gudløse».