Ekornet trengte seg ifølge politirapporten inn i et hus i Passau, hoppet opp på ryggen til en intetanende eldre dame som sto med ryggen til, og bet henne i hånden da hun ville feie dyret vekk. I full panikk og med det fastbitte ekornet dinglende fra hånden, løp damen ut på gaten.

Der ute fant ekornet tydeligvis ut at en slik gammel dame ikke var noen utfordring for en virkelig tøffing. Det løsnet derfor tennene fra kvinnens hånd, og gikk i stedet umiddelbart løs på en røslig bygningsarbeider som stelte med sitt på en byggeplass like ved.

Bygningsarbeideren fikk jaget ekornet vekk med en målestav, og dyret løp nå inn i hagen til en 72 år gammel pensjonist, som ble bitt i begge armer, den ene hånden og det ene låret. – Men denne mannen visste å sette seg til motverge, sa en polititalsmann torsdag.

Pensjonisten forsvarte seg med krykken, og det så grundig at ekornet straks etter lå stein dødt på valplassen. Veterinærer skal nå undersøke om dyret var smittet av rabies, eller om det rett og slett var blitt aggressivt på grunn av manglende seksuell suksess i paringstiden.

ILLUSTRASJONSFOTO