Samtidig som de tre ble framstilt for retten i Maidstone i Kent, meldte en britisk avis at en betydelig sum penger er funnet nedgravd på gården til en av de siktede, som ligger i nærheten av pengesentralen som ble ranet.

De tre er de første som er siktet i forbindelse med rekordranet. Men flere andre er arrestert, mistenkt for å ha hatt med ranet å gjøre.

Politiet har i flere dager gjennomsøkt gården i Staplehurst på jakt etter ranspenger og andre bevis.

Gården tilhører den 57 år gamle velstående bruktbilhandleren John Fowler, som nå er siktet for å ha vært med på planleggingen av ranet og for å ha deltatt i bortføringen av pengesentralens sjef, hans kone og hans ni år gamle sønn.

Den andre bruktbilhandleren, 47 år gamle Stuart Royle, er siktet for å ha vært med på å planlegge ranet. I tillegg er hans kjæreste, frisøren Kim Shackleton, siktet for heleri.

Prangende livsstil

Britiske tabloidaviser beskriver Fowler som rik forretningsmann som er kjent for sin prangende livsstil og et liv i luksus. Han skapte sin formue gjennom kjøp og salg av biler.

Han ble arrestert allerede søndag under en dramatisk politiaksjon der politiet punkterte dekkene på bilen hans med skudd.

Ranet i forrige uke var det største i britisk historie. En gjeng som var kledd ut som politifolk, stanset direktøren for pengesentralen ved en veisperring og truet med å skade ham og hans familie om han ikke hjalp dem å komme seg inn i pengesentralen.

Politiet tror at gislene ble kjørt til gården til Fowler, som ligger 20 kilometer fra pengesentralen. Politiet vil ikke kommentere meldingene i Daily Telegraph om at det er funnet et betydelig pengebeløp fra ranet på gården til Fowler.

Kan ta år

Assisterende politisjef i Kent, Adrian Leppard, opplyste torsdag at enda en mann var arrestert i Sussex, og at politiet har fått medhold i å holde to andre menn i varetekt lenger slik at de skal få tid til å forhøre dem.

Men han gjorde det klart at jakten på alle dem som var involvert i ranet, og letingen etter ransutbyttet kan ta både måneder og år.

– Framtidig suksess er avhengig av godt og grundig detektivarbeid, noe vi er gode på i Kent, sa han.