Etter tirsdagens fire valg gjenstår det tolv stater og territorier. Størst er Pennsylvania, der Clinton og Obama skal slåss om 158 delegater 22 april, minst er Guam, der fire delegater deles ut 3 mai.

I de to neste valgstatene, Wyoming og Mississippi, er Obama foreløpig favoritt. Etter tapene tirsdag uttalte Obamas kampanje at de forventet å ta igjen det tapte fra tirsdag i disse to statene. Clintons leir mener de skal vinne Pennsylvania, som minner om Ohio i demografi, og ta kraftig innpå der.

Uansett vil ingen av kandidatene nå det nødvendige flertallet – 2025 – som er nødvendig for på vinne.

På grunn av det kompliserte valgsystemet er det vanskelig å regne seg frem til nøyaktig antall delegater. Ved trykketid i går hadde Associated Press stipulert at Obama hittil har vunnet 1275 delegater, mens Clinton har 1150. The New York Times hadde regnet seg frem til at Obama har 1299, mens Hillary har 1180. I tillegg er det nesten 800 superdelegater som sendes uavhengig til landsmøtet i Colorado i slutten av august. Noen av superdelegatene har lovet å støtte Clinton eller Obama, men de står i prinsippet fritt til å skifte mening. Grafikken viser delegater pluss superdelegater.