Tv-kanalen viser til anonyme kilder innenfor politiet.

Amerikansk politi bekreftet tidligere mandag kveld at de har foretatt to arrestasjoner i snikskytter-saken. På en pressekonferanse sa politiet at de ikke har siktet de to mennene.

De to ble arrestert på en bensinstasjon i Richmond mandag, bekreftet politiet.

De to blir avhørt om snikskytter-saken. Snikskytteren som herjer i Washington-området har siden starten av oktober tatt livet av ni mennesker, og skadd tre andre.

Ifølge CNN ble en av mennene anholdt ved en telefonkiosk nær det siste åstedet hvor snikskytteren er mistenkt for å ha slått til.

Beslagla bil

Amerikansk politi har også beslaglagt en hvit varevogn som knyttes til denne mannen. Øyenvitner har tidligere meldt om at de har observert en hvit varevogn nær åstedene hvor snikskytteren har plukket ut og drept sine ofre.

Snikskytteren har drept ni mennesker, og såret to andre.

Den hvite varevognen ble mandag fraktet vekk av amerikansk politi for tekniske undersøkelser.

Viktig spor

Søndag ble en lapp med et telefonnummer funnet ved restauranten Ponderosa i Ashland i Virginia, 145 kilometer sør for Washington, der en 37 år gammel mann natt til søndag ble skutt i magen idet han forlot lokalet. Det var mandag uklart om det siste drapsforsøket helt sikkert kunne knyttes til snikskytteren. Men amerikansk politi sa likevel at de ønsket kontakt med personen som hadde lagt igjen telefonnummeret.

— Du ga oss et telefonnummer. Vi ønsker virkelig å snakke med deg. Ring oss. Takk, sa Montgomerys politisjef Charles Moose.

(NTB og Jon Tufto)

HVIT BIL: En politimann står vakt ved bilen som ble beslaglagt mandag. Det er fortsatt uklart om bilen tilhører snikskytteren som har terrorisert Washington den siste tiden.
Foto: Reuters