En motorsykkelpatrulje fra politiet pågrep to menn som flyktet fra stedet til fots. De er mistenkt for attentatet. Øyenvitner så flammer stå ut av en grå personbil som var parkert i en gate.

— Det var en betydelig mengde eksplosiver i bilen, og den ble fullstendig ødelagt i eksplosjonen, sier politisjefen i Jerusalem, Miki Levy.

— Vi har sårede, trolig folk som er lettere såret og får hjelp av ambulansepersonell. Politiet har sperret av området, sier polititalsmann Shmuel Ben-Ruby til nyhetsbyrået Reuters.

En av ambulansepersonalet sa at en person er brakt til sykehus. Ifølge Reuters journalist på stedet, skjedde eksplosjonen i en smal gate. Bilen ble fullstendig utbrent.

Politiet leter også gjennom søppeldunker og containere for å sjekke om flere bomber er plassert.

Ukjent gruppe tar ansvaret En ukjent palestinske gruppe som kaller seg Det palestinske folkets motstandsstyrker, sier den sto bak bilbomben.

— Det vil komme en rad andre angrep mot Ariel Sharons arrogante sionisme, sa personen som ringte nyhetsbyrået AFP og sa han representerte gruppen.

Eksplosjonen i den ultraortodokse bydelen skjedde to dager etter at Likud-lederen Ariel Sharon vant statsministervalget i Israel.

NTB

Sharon krever slutt på vold og terror

En bilbombe eksploderte i en ultraortodoks bydel i Jerusalem torsdag. En hittil ukjent palestinsk gruppe har tatt på seg ansvaret for attentatet.Foto: Scanpix/EPA PHOTO AFP/ANDRE DURAND/