Spesialetterforsker Patrick Fitzgerald, som etterforsker hvem i president George W. Bushs omgivelser som lekket navnet på CIA-agenten Valerie Plame, ba pressen ikke tolke for mye inn i den nyopprettede nettsiden.

Men det synes klart at når han etter to års etterforskning oppretter en hjemmeside, én uke før etterforskningen avsluttes, tyder det på at han ser for seg at hans arbeid vil fortsette også etter at arbeidet til storjuryen han leder er avsluttet. Bare en storjury kan ta ut tiltale i USA.

Ifølge spekulasjonene ligger det dermed an til at Bushs nære medarbeider Karl Rover og stabssjefen til visepresident Richard Cheney blir tiltalt for lekkasjen.

Plames navn ble lekket til flere journalister i 2003 etter at hennes mann, ambassadør Joseph Wilson, skrev en artikkel der han imøtegikk Bushs påstand om at Irak og Saddam Hussein hadde forsøkt å kjøpe uran i Afrika.

I artikkelen anklaget Wilson Bush for å overdrive den irakiske trusselen i et forsøk på å rettferdiggjøre krigen mot Irak.

Offentliggjøringen av Plames navn, som effektivt satte en stopper for hennes karriere, blir oppfattet som hevn mot Wilson.