Tre personer, to menn i 60-årene og 21-åringen, ble tirsdag kveld og onsdag pågrepet i forbindelse med drapene på et søskenpar og faren deres.

— Den yngste av de pågrepne har erkjent drap på disse tre personene, sier Sundsvallspolitiets presseansvarlige Hans Björner til avisa Expressen.

De to andre mennene er sluppet fri, opplyser han.

Ville rømme 21-åringen ble stanset av politiet midt på dagen da han forsøkte å ta seg om bord på et lasteskip som skulle til Tyskland. Han ble ført til politihuset i Sundsvall og avhørt ved 19-tiden onsdag kveld.

— Avhøret av ham er viktig, sa Hans Björner i forkant av avhøret.

Ved 21-tiden onsdag kunne Björner fortelle til programmet Efterlyst på svensk TV3 at 21-åringen hadde tilstått.

Gjerningsmannen er halvbroren til søskenparet, eN jente på 12 og en gutt på 15.

De drepte ble funnet i en villa i Härnösand tirsdag kveld. Politiet har slått fast at de var utsatt for grov vold.

Motivet for handlingen er ikke kjent. De to andre som ble pågrepet er ifølge Aftonbladets nettsider eksmennene til de drepte barnas mor. Den ene av dem skal være faren til 21-åringen.

Skole i sorg På skolen der de to barna gikk i sjuende og åttende klasse, ble all undervisning avlyst onsdag. Barna ble i stedet samlet i grupper der de kunne snakke sammen om det som hadde skjedd.

— Vi ser alle mulige reaksjoner. De som er nære venner, er veldig lei seg. Andre elever sørger inni seg, sier Bert Olsson, rektor ved Kiörn skole. Han sier de ikke hadde fått noen signaler om at noe var galt i barnas familie.