Den 36 år gamle briten, Michael Chartrand, kunne forlate rettsbygningen i Orlando, Florida som en fri mann etter at en enstemmig jury fant ham ikke skyldig i anklagene om overgrep mot en 13 år gammel jente.

Chartrand sto tiltalt for å ha befølt 13-åringen da hun skulle fotograferes sammen med den tiltalte, som var på jobb som Tigergutt i Disney World i Orlando, noe briten nektet plent for å ha gjort. Hvis dømt, risikerte Michael Chartrand opp til 15 års fengselsstraff.

Under sin avslutningsprosedyre ikledte Tigergutts forsvarer, Jeffrey Kaufman, seg det uhamselige Tigergutt-kostymet for å demonstrere Tigergutts begrensede synsfelt og bevegelsesmuligheter inne i kostymet.

Chartrand, som har mistet sin forlovede etter anklagene, ønsker seg tilbake på jobb i Disney World. En karriere som Tigergutt frister imidlertid ikke mer.

Forsvarsadvokat Kaufman hevdet i retten at 13-åringens mor, som haddde gått til anmeldelsen, kun var ute etter penger fra Disney World og viste til at hun også ved et tidligere besøk i fornøyelsesparken hadde anklaget Tigergutt for å ha tatt henne på brystene.

TILBAKE I 100-METERSKOGEN: Tigergutt kan igjen leke bekymringsløst med vennene sine i 100-meterskogen.