• Ikke gjør noe dumt. Du kommer ikke til å bli skadet, fikk piloten beskjed om av kaprerne. Da visste han at flyvertinnene Sara Low og Jean D. Roger allerede var blitt stukket i hjel.

Kaprerne var utstyrt med kniver og tapetkniver, og tok først livet av de to flyvertinnene Jean D. Roger og Sara Low bakerst i flyet.

Passasjerer som opptrådte truende, ble også drept.

Slår på mikrofonen

Ifølge The Sun skal kaprerne ha gitt passasjerene beskjed om å ringe sine familier, fordi de snart kom til å dø. Flere av de 40 passasjerene om bord ringer sine kjære via mobiltelefoner, og tar farvel.

Døren til cockpiten var forskriftsmessig låst under flyturen, men kaprerne klarer likevel å ta seg inn i cockpiten.

Flykaptein John Ogonowski (52) rekker å slå på mikrofonen, og sikrer dermed at kontrolltårnet kan høre en del av det som blir sagt, skriver Aftonbladet.

— Ikke gjør noe dumt. Du kommer ikke til å bli skadet, sier en stemme.

Da har allerede piloten rapportert at to flyvertinner er blitt drept om bord.

Kontrolltårnet overhører bruddstykker av samtalen videre.

56 passasjerer om bord

Noen minutter senere krasjer American Airlines flight 11 rett inn i World Trade Center. 18 minutter senere krasjer United Airlines flight 175 i det andre tvillingtårnet, med 56 passasjerer om bord.

Innen den neste timen har American Airlines flight 77 med 64 passasjerer om bord styrtet i Pentagon, mens United Airlines flight 93 styrtet på et jorde i Pennsylvania. 64 passasjerer til mister livet.

STUKKET I HJEL: Flyvertinnene Sara Low (t.v.) og Jean D. Roger ble stukket i hjel av kaprerne om bord i det første flyet som krasjet i World Trade Center.