.

ANDERS WAAGE NILSENChamonix

— Sent fredag kveld fikk vi beskjed via vår konsul i Chamonix om at tilstanden for Trude Vik ser litt bedre ut enn tidligere, sier fungerende pressetalsmann Bjørn Berge. I løpet av gårsdagen var det ikke noen større endringer, ifølge pårørende Bergens Tidende var i snakk med i går. De er fortsatt til stede i Chamonix og våker over Trude.

Lennart Nordengen fra Oslo er fortsatt ikke funnet i de voldsomme snømassene, som er opp til åtte meter tykke og dekker et område på rundt 100 ganger 200 meter.

I går kveld kom en såkalt «snøradar» og eksperter fra Norges Røde Kors til alpebyen. De hadde også med seg lavinehunder. Planen er at det i dag skal prepareres inn til skredområdet slik at snøradaren kan fraktes inn og tas i bruk ut på formiddagen. Radaren «skanner» snømassene for reflekterende gjenstander.

Nordengen hadde ikke skredsøker på seg, i motsetning til de tre andre som ble begravet i skredet. Sigri Widerøe Kristoffersen ble funnet død av letemannskapene. Espen Lunøe ble gravd frem, bevisstløs, men ellers uskadd.